TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 1 d’octubre del 2024

Braç de gitano de pasta de full, farcit de crema








Ingredients
Una lamina de pasta de full rectangular
Crema pastissera
Sucre granulat per posar per sobre i llavors de sèsam
Ou batut per pintar la pasta de full

Preparació
En primer lloc encendrem el forn a 200 graus. 

Tallarem la pasta de full en forma de rectangle per la meitat a lo llarg, ens quedaran dues peces, en un dels costats li farem uns talls ( com si li féssim un serrell )...

Ara només tenim que farcir-les amb la crema i enrotllar, un cop a la safata de forn, ajudarem que els talls que li hem fet abantes quedin una mica oberts  ( així es veurà la crema que porta dins, pintar amb ou batut, espolsar per sobre amb sucre i llavors de sèsam.

Fornejar per espai d'uns 25 a 30  minuts, dependrà de la mida  i del nostre forn. 

Bon profit 

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...