TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 11 de juny del 2024

Carbassó arrebossat amb farina d´arròs





Avui hem fet el carbassó arrebossat amb farina d´arròs, - o sigui sense gluten - , el cruixent queda molt fi, gens embafador ni greixós.

Aquesta farina també la faig servir per espessir salses, tempura, fer galetes ... sola o barrejada amb la de blat...
 
Ingredients 
Carbassó  ( tallat al gust )
Sal
Oli de gira-sol per fregir
Farina d´arròs 
Un ou 
Llet 

Preparació
Posarem les peces de carbassó una estona amb llet.

Mentre en un bol batre l´ou i afegir una mica de sal.

Posarem farina d´arròs, en un altre recipient.

Escórrer el carbassó de la llet, i abocar dins del bol on tenim l ´ou batut, remenar be perquè ens quedin totes les peces untades.

Escalfar l´oli fins que estigui en uns 160 graus, ( si posem un tap de suro, no ens farà escuma, ni se´ns cremarà )  anirem passant les rodanxes a tandes per la farina d´arròs , fregim i escórrer sobre una reixeta.

 
Bon profit i si es amb bona companya millor !


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...