Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 31 d’octubre de 2011

Carbassó arrebossar en dues versións
















Ingredients ( 1.versió)
Carbassó tallat a rodanxes primes
Sal
Oli de gira-sol per fregir
Farina
Ou batut

Preparació
Escalfar l´oli , mentre passar les rodanxes per farina i desprès per ou batut ,fregir i escórrer sobre una reixeta.
Ens quedaran amb una textura melosa ( els de l´esquerra de la foto )

                                                        *  *  *  *  *  *  *


Ingredients ( 2.versió)
Carbassó tallat a rodanxes primes
Sal
Oli de gira-sol per fregir
Farina
Llet

Preparació
Escalfar l´oli , mentre passar les rodanxes per llet  i desprès per farina  ,  fregir i escórrer sobre una reixeta.
Ens quedaran amb una textura cruixent  ( els de la dreta de la foto )


De les dues maneres queden molt bons,

Bon profìt

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...