TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dilluns, 31 d’octubre del 2011
Carbassó arrebossar en dues versións
Ingredients ( 1.versió)
Carbassó tallat a rodanxes primes
Sal
Oli de gira-sol per fregir
Farina
Ou batut
Preparació
Escalfar l´oli , mentre passar les rodanxes per farina i desprès per ou batut ,fregir i escórrer sobre una reixeta.
Ens quedaran amb una textura melosa ( els de l´esquerra de la foto )
* * * * * * *
Ingredients ( 2.versió)
Carbassó tallat a rodanxes primes
Sal
Oli de gira-sol per fregir
Farina
Llet
Preparació
Escalfar l´oli , mentre passar les rodanxes per llet i desprès per farina , fregir i escórrer sobre una reixeta.
Ens quedaran amb una textura cruixent ( els de la dreta de la foto )
De les dues maneres queden molt bons,
Bon profìt
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Hola Susanna la de la llet no la sabia. Ho provarem!
ResponEliminaBuenas noches Susana. Un calabacín frito muy rico en las dos versiones, tanto meloso como crujiente me encanta como te ha quedado. Muchas gracias por visitar mi blog y dejar esos amables comentarios.
ResponEliminaUn saludo Paco
Olá Susanna,
ResponEliminaAdoro abóboras...fritinhas ou salada amo mesmo...
assadas então melhoram muito pois as calorias da fritura desaparecem, adorei a receita!!!
1000 Beijokinhas
Amb quedo las dues versions.
ResponEliminaBona castanyada.
DELÍCIA DE RECEITA,ÓTIMA SUGESTÃO!
ResponEliminaTENHA UMA ÓTIMA SEMANA!
BEIJOS........
M'agraden cruixentes, però ambdues formes han de ser bones.
ResponEliminaFeliç castanyada.
Petons.
ME PARECE UN ACOMPAÑAMIENTO FANTÁSTICO CON CUALQUIER TIPO DE CARNE, ME LO QUEDO, PORQUE ME ENCANTAN LOS CALABACINES, UN BICO FROM gALICIA.
ResponEliminaQué buena pinta! me encantan los calabacines, pero creo que me inclino por la versión con leche, me gusta más la textura crujiente!...
ResponEliminaMuy buena!
Lxx
Un acompanyant fenomenal.
ResponEliminaEs tan bó el carbassó.
A mi m'agrada de totes maneres.
petons
Molt bona qualsevol de les dues versions.
ResponElimina