Segurament els ha passat molts cops...que estem fregint algún aliment i l´oli de la paella es queda ple d´escuma ......
Aquesta reacció es deguda a l´aigua que porta el mateix aliment al contacte amb l ´oli calent...
Doncs aquesta es la nostre proposta....i funciona
Es tant fácil como posar dins de la paella amb l´oli calent, un tap de suro ( aquests de les ampolles de vi) , evidentment no cal dir que te que estar net....
Doncs si, una cosa tant senzilla fa que desaparèixer l´escuma, ens mantindrà l´oli net de impureses i no es cremarà.
També funciona amb un parell d´escuradents (encara que a mi m´agrada més el tap de suro )
Altres diuen tirar sal a l´oli ( directament no m interessa posar més sal )
També una closca d´ou ( per mi descartada, la closca pot estar plena de bacteris, al marge de que es fregeixi )...
En fi, aquí o deixem, feu les proves i a quedar-se amb la millor opció.
Aquesta informació pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna