Rossinyols i trompetes de la mort, deshidratats amb la fregidora d´aire sense greixos Lanova
Ingredients
Bolets frescos i nets
Preparació
Els posarem directament sobre la reixeta de la nostre fregidora, així deixaran anar la seva aigua que caurà a sota i no quedarán bullits, ......
Ja els tenim a punt per passar a Lanova.
Els hem posat a 50 graus - uns 70 minuts , de tant en tant vigilar i remenar ....
( Important que estiguin escampats a un sol nivel, NO val posar-ne uns sobre els altres.....)
* El temps sempre serà orientatiu, dependrà de la mida, tipus de bolet i volum de producte .....
* Un cop secs deixar refredar i ja els podem guardar en pots hermètics -o- triturar .....
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna