Ingredients
Arròs
Salsitxes de porc o pollastre ( al gust )
Xampinyons
Trompetes de la mort
Ceps (Boletus )
Gírgoles
Shiitakes
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Tomàquet triturat
Ceba
Pastanaga
Api
Pebrot vermell
Pebrot verd
Un raig de vermut blanc sec
Preparació
Sofregir les salsitxes tallades a trossos i reservar.
En el mateix oli, farem un bon sofreit amb la ceba, pastanaga, api i pebrots, tot tallat petit, una vegada ja començin a quedar les verdures tobes i afegirem el tòmaquet, sofregir una estopa, i abocar el raig de vermut blanc sec, deixar reduir.
Mentre en una paella saltarem una mica els bolets tallats, que afegirem a la cassola junt amb les salsitxes quan el sofregit estigui a punt, ara només hem de posar-hi l´arròs que deixarem que absorbeixi tots els aromes de la cassola mentre remenem amb una cullera de fusta i tot seguit l´aigua o brou, deixar bullit uns 15/20 minuts, i a gaudir.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
oh!! Quin arrosset més deliciós!! Fa salivera de debò!
ResponEliminaPero que buena pinta tiene este arroz!!! Te ha quedado de miedo y me gusta como está melosito. Dan ganas de meter la cuchara!!!
ResponEliminaUn besito enorme,
hummmm...ce riz me donne faim, bien à mon goût!
ResponEliminabisous et bon weekend
Que no falti el vermut blanc sec, oi? Quina gran cosa vaig aprendre al teu bloc, Susanna.
ResponEliminaPetons.
Com um aspeto divinal!!!
ResponEliminaBeijinho
un plato contundente y lleno de sabor. me encanta. y es q si no lo sabias el arroz en todas sus preparaciones me encanta!!!
ResponEliminaRiquísimo arroz Susanna, sabroso y equilibrado. Besos
ResponEliminaUn bon arròs sempre bé de gust. M'agrada el punt que li dona el vermut.
ResponEliminaPetons reina.