El morro de porc és un aliment ric en proteïnes d'alta qualitat, ric en àcid oleic, amb propietats antiinflamatòries, sense carbohidrats, que és una de les millors fonts de pujol, prolina, glicina i seleni.
Ingredients
Morro de porc ( que ja tindrem bullit i tallat en peces petites ) - el podem comprar ja bullit-
Pebre negre
Oli d´oliva
Sal
Preparació
Els posarem dins d´ un recipient que ens entri a la nostre fregidora d´aire, que haurem untat la base amb un pinzell o spray amb unes gotes d´oli d´oliva , untar també per sobre...condimentat amb sal i pebre al gust.
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 - entre 15 i 20 minuts, fins que estigui torrat al nostre gust , remenar de tant en tant....si es necessari uns minuts més....doncs ja sabeu...
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu al forn amb unes gotes d´oli. ( millor que a la paella en una piscina d´oli)
Esperem que hagi estat del vostre gust, Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna