Ingredients
Llenguados sencers
Sal
Pebre al gust
Oli d´oliva
Patates
Ceba
Ametlles laminades
All i julivert picats
Un raig de vermut blanc sec
Preparació
Posarem el forn a 200 graus.
Tallarem les patates a rodanxes sense treure la pell, condimentar amb sal i pebre al gust, les posarem en una safata de forn, juntament amb les cebes ( jo inicialment les poso senceres, i més tard les parteixo ) ruixar per sobre amb oli d´oliva.
Quan ja estigui tot quasi cuit, i posarem a sobre els llenguados condimentats, regar amb una barreja que tindrem preparada d´alls i julivert picats, una mica d´oli i un raig de vermut blanc sec, seguidament escampar les ametlles laminades, deixar que quedin daurades i servir.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna