Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 21 d’abril de 2012

Rodó de pollastre farcit de botifarra, prunes i pinyons



Ingredients
Un pollastre sencer sense ossos
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Unes fulles de llorer
Unes branques de Romaní
Un cap d´alls amb pell
Unes cebes petites
Uns tomàquets
(Pel farcit, botifarra crua, prunes i pinyons)
Un vas de vi ranci
Fruita fresca del temps
* Podem demanar al carnisser que ens faci la feina de treure els ossos i farcir-lo.

Preparació
Posarem el forn a 200ª que comenci a escalfar-se.

Condimentarem el rodó de pollastre amb sal i pebre al gust i el daurem en una cassola durant uns minuts, quan comenci a agafar color el retirarem del foc, i el posarem a una safata de forn juntament amb les cebes tallades però senceres, el cap d´alls amb la seva pell, els tomàquets amb pell i tallats pel mig, un generós raig de oli d´oliva, les fulles de llorer i la branca de romaní, ara que ja tenim el forn calent baixem la temperatura a 180 º i deixarem coure durant una hora i mig aproximadament, de tant en tant anirem regant el pollastre amb el suquet que va quedant a la safata, a mitja cocció i afegirem el vas de vi ranci, si veiem que les cebes i el cap d´alls ja estan a punt o podem treure del forn i reservar.

Un cop cuit deixar refredar per poder tallar-lo sense problemes, es pot fer amb antelació a l´hora de menjar-lo, reservarem també el líquid resultant de la cocció un cop colat.

 Al darrer moment només tenim que fer les porcions i escalfar-les al microones uns minuts junt amb les cebes i els alls, regarem amb el suc de la cocció per sobre i servim acompanyat de fruita fresca del temps

 Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

11 comentaris:

  1. ESTA FANTÁSTICO, ATÉ FIQUEI COM FOME.
    BJS

    ResponElimina
  2. Hola!!
    Una receta deliciosa.
    Un besazo

    ResponElimina
  3. M'agada l'acompanyament amb fruita fresca, no ho faig mai. Ho provaré!

    ResponElimina
  4. Qué rico Susanna.
    Una delicia.
    Un beso

    ResponElimina
  5. Maria Pilar Marta Arbues Arbues

    Para En Roc a la Cuina

    Que rico el pollastre, la tarta también pero como estoy a dieta, la he mirado poco.
    http://cocinica-cocinica.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  6. Se ve delicioso, me dieron muchas ganas de comerlo.

    ResponElimina
  7. Que deliciós m'encanta, jo faig el tradicional pollastre farcit amb prunes, panses i pinyons.

    ResponElimina
  8. Un pollastre de lo més apetitos, buenísim.
    Besets

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...