Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 21 d’abril de 2012

Rodó de pollastre farcit de botifarra, prunes i pinyons



Ingredients
Un pollastre sencer sense ossos
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Unes fulles de llorer
Unes branques de Romaní
Un cap d´alls amb pell
Unes cebes petites
Uns tomàquets
(Pel farcit, botifarra crua, prunes i pinyons)
Un vas de vi ranci
Fruita fresca del temps
* Podem demanar al carnisser que ens faci la feina de treure els ossos i farcir-lo.

Preparació
Posarem el forn a 200ª que comenci a escalfar-se.

Condimentarem el rodó de pollastre amb sal i pebre al gust i el daurem en una cassola durant uns minuts, quan comenci a agafar color el retirarem del foc, i el posarem a una safata de forn juntament amb les cebes tallades però senceres, el cap d´alls amb la seva pell, els tomàquets amb pell i tallats pel mig, un generós raig de oli d´oliva, les fulles de llorer i la branca de romaní, ara que ja tenim el forn calent baixem la temperatura a 180 º i deixarem coure durant una hora i mig aproximadament, de tant en tant anirem regant el pollastre amb el suquet que va quedant a la safata, a mitja cocció i afegirem el vas de vi ranci, si veiem que les cebes i el cap d´alls ja estan a punt o podem treure del forn i reservar.

Un cop cuit deixar refredar per poder tallar-lo sense problemes, es pot fer amb antelació a l´hora de menjar-lo, reservarem també el líquid resultant de la cocció un cop colat.

 Al darrer moment només tenim que fer les porcions i escalfar-les al microones uns minuts junt amb les cebes i els alls, regarem amb el suc de la cocció per sobre i servim acompanyat de fruita fresca del temps

 Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...