Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 1 de desembre de 2012

Magdalenes farcides de codony


Ingredients per unes 15 peçes
( La messura per fer la massa serà l´envàs del iogurt )

1 iogurt natural o grec
3 de farina
1/2 d´oli d´oliva
1 1/2 de sucre
3 ous
La pell d´una llimona ratllada
1 pessic de sal
Codony tallat a trossos petits
Una culleradeta de llevat quimic ( Tipus Royal )

Preparació
Escalfar el forn a uns 190 º

Tamissar la farina amb el llevat i reservar.

Batre la resta d´ingredients menys el codony  fins que ens quedi com una crema, ara es el moment d´incorporar la farina, remenar fins que ens i quedi integrada.

Omplir les capsules de paper de les magdalenes fins a 3/4 del seu total i posar-li dins un tros de codony, cobrir de sucre per sobre si es desitja i enfornar uns 20 minuts, com sempre dependrà del vostre forn i la mida de les magdalenes.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...