Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 14 de febrer de 2011

Pastís de xocolate S.Valentí





INGREDIENTS
4 ous
1 iogurt natural cremós
2  mides del vas del iogurt de sucre
3 mides del vas del iogurt de farina de pastisseria
1 mida del vas del iogurt de .... ( pot ser de oli oliva, de  gira-sol o de mantega fosa )
pell de taronja ratllada
50 grams de cacau en pols ( tipus marca Valor )
1 pessic de sal
1 cullerada petita  de llevat tipus Royal


xocolate per fer una coberta


PREPARACIÓ
Barrejar la farina + cacau + llevat ,  passar pel tamís i reservar.


Batre els ous + pell de taronja ratllada + pessic de sal + sucre, fins que augmenti el seu volum i en quedi com una maionesa, desprès afegir l´oli  poc a poc, fins que ens quedi tot compacte, are el iogurt ,també de mica en mica,.....al final la farina sense batre, només donarem unes voltes suaus .


Posar en un motllo que ja tindrem preparat untat amb mantega i espolsat de farina, i fornejar a 180. uns 40 minuts..( depèn com sempre del forn)


Refredar sobre una reixeta i quan ja estigui fred , cobrir amb la xocolate que tindrem desfeta i adornar al gust si es desitja.


Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...