Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 26 de maig de 2010

Bunyols de carbassa




Algunes propietats de la carbassa....
Pel seu alt contingut en potassi i baix en sodi, per la hipertensió arterial
Pels seus nivells baixos en sodi, greix i provitamina A, per les afeccions coronàries i arteriosclerosi 
Pel seu contingut de fibra, es bona pel estrenyiment i actua com a laxant suau i no irrita l´intesti...entre d´altres

Ingredients
2 ous ( o 3 ous dependrà de com ens quedi la massa )
Sal
Aigua
200 grams de farina de pastisseria
2 culleradetes de llevat químic tipus Royal
60 grams de sucre
1 Kg de carbassa
Canyella
Sucre fi
Oli de gira-sol per fregir

Preparació
Tamisar la farina junt amb el llevat i reservar.

Pelar la carbassa, tallar a peces petites i bullir una estona amb una mica de sal fins que quedi tova, escórrer i aixafar amb un passapurés o similar ( no triturar ), ara i afegirem la farina + sucre + canyella, després els ous batuts d´en un, si veiem que amb dos ous ja ens queda be de consistència, no ni posarem cap més, doncs va en relació a l´humitat de la carbassa.

Deixar reposar la massa uns 30 minuts, millor a la nevera i tapada.

Amb dues petites culleres farem els bunyols que fregirem amb oli calent i deixarem recórrer sobre una reixeta, un cop freds ensucrar.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna











Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...