Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 31 de març de 2010

Espàrrecs a la planxa















Arriba la Primavera, i amb ella tornen els deliciosos espàrrecs, avui la meva amiga Teresa me h´ha regalat un bon ram, son cultivats en el seu camp, son ecològics total, estan boníssims, tenen gust d´espàrrec, pas com aquells que ens venen al supermercat que quasi no tenen gust a res.

Els he cuinat a la planxa sense cap secret.



Ingredients
Espàrrecs
Flor de sal
Pebre negre
Oli d´oliva per la planxa
Oli+julivert+ alls picats.

 Preparació
 Posar la planxa al foc, quan estigui ben calenta li donarem un raig petit d´oliva i l ´untarem, posarem els espàrrecs condimentats amb pebre negre, fins que estiguin cuits al nostre gust.

Posarem en una safata, regarem amb un raig d´oli d´oliva cru, alls i julivert picants i unes flors de sal.

Bon profit.

 Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...