Arriba la Primavera, i amb ella tornen els deliciosos espàrrecs, avui la meva amiga Teresa me h´ha regalat un bon ram, son cultivats en el seu camp, son ecològics total, estan boníssims, tenen gust d´espàrrec, pas com aquells que ens venen al supermercat que quasi no tenen gust a res.
Els he cuinat a la planxa sense cap secret.
Ingredients
Espàrrecs
Flor de sal
Pebre negre
Oli d´oliva per la planxa
Oli+julivert+ alls picats.
Preparació
Posar la planxa al foc, quan estigui ben calenta li donarem un raig petit d´oliva i l ´untarem, posarem els espàrrecs condimentats amb pebre negre, fins que estiguin cuits al nostre gust.
Posarem en una safata, regarem amb un raig d´oli d´oliva cru, alls i julivert picants i unes flors de sal.
Bon profit.
Posarem en una safata, regarem amb un raig d´oli d´oliva cru, alls i julivert picants i unes flors de sal.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo
que t´agradi, petonets Susanna
Que buenos son y a la plancha como más me gustan.
ResponEliminaQuina sort menjar aquest espàrrecs, jo crec que a la planxa es una de les millors maneres de menjar-los.
ResponEliminaPetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaESTAVEN DELICIOSOS, NOMÈS TENS QUE MIRAR LA PINTA QUE TENEN,..EN VAIG GUARDAR UNS POQUETS PERQUÈ AVUI FAREM UNA COCA D´ESPARRECS BONISIMA, I POSARÈ LA RECEPTA PER LA NIT
PETONETS SUSANNA
HOLA COCINICA, GUAPA TU
ResponEliminaA LA PLANCHA ESTÁN DIVINOS,...OTRA FORMA DE COCINARLOS ..REBOZADOS EN TEMPURA,...YA ME CONTARÁS SI LOS PRUEBAS..HUMMMM
PETONETS SUSANNA
me encantan, así de sencillos, no necesitan nada más, son deliciosos (ahora, con salsa romescu están aún mejor, jajaja)
ResponEliminaSalu2. Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
HOLA PAULA, GUAPA TU
ResponEliminaME ENCANTAN LOS ESPARRAGOS, COCINADOS DE MIL MANERAS,..NO ESTÁ MAL ESTO DE LA SALSA ROMESCO...CARI ME LO APUNTO
PETONETS SUSANNA