Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 11 d’octubre de 2013

Truita de patates al vapor amb bolets i surimi, apte per carmanyola


Espai per compartir plats de carminyola/tupper, per totes aquelles persones que treballen fora i no poden anar a menjar a casa, desitjant que pugui ajudar a donar idees noves i gaudir d´un bon àpat.

Ingredients
Ous
Patates cuites al vapor
Sal
Pebre
Bolets
Surimi
Oli d´oliva

Preparació
Saltar a la paella amb oli d´oliva els bolets escollits condimentats amb sal i pebre al gust, reservar.

A la mateixa paella i afegim una mica més d´oli i saltarem  les patates que ja son cuites, batre els ous barrejar amb les patates i fer una truita.

L´acompanyem amb els bolets saltats i unes rodanxes de surimi.

Bon profit 

Feliç dia de l´ou,...i que nos ens en faltin mai....

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...