TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
divendres, 11 d’octubre del 2013
Truita de patates al vapor amb bolets i surimi, apte per carmanyola
Espai per compartir plats de carminyola/tupper, per totes aquelles persones que treballen fora i no poden anar a menjar a casa, desitjant que pugui ajudar a donar idees noves i gaudir d´un bon àpat.
Ingredients
Ous
Patates cuites al vapor
Sal
Pebre
Bolets
Surimi
Oli d´oliva
Preparació
Saltar a la paella amb oli d´oliva els bolets escollits condimentats amb sal i pebre al gust, reservar.
A la mateixa paella i afegim una mica més d´oli i saltarem les patates que ja son cuites, batre els ous barrejar amb les patates i fer una truita.
L´acompanyem amb els bolets saltats i unes rodanxes de surimi.
Bon profit
Feliç dia de l´ou,...i que nos ens en faltin mai....
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
FANTASTIC... tot i que no m'haig d'endur carmanyola perque ja no treballo a fora, sempre be be un platet com aquest
ResponEliminaBON DISSABTE SUSANNA :)))
Molt complet, Susanna.
ResponEliminagenial!! jo cada dia em trenco el cap per menjar de carmanyola! aquestes ideas son perfectes com ajuda! petons
ResponEliminaYo me la comería hasta ahora para merendar. Es que la tortilla me gusta.....esta mas que es mas saludable, pero las setas y el surimi me apasionan.
ResponEliminaBuen finde
Per la carmanyola o no, es un bon àpat, ple de sabor.
ResponEliminaPetons maca.
Quina delícia, m'encanten les truites.
ResponEliminaUna carmanyola de luxe!!! ja m'agradaria per avui... !
ResponEliminaMe ha encantado luce muy bueno y sabroso,abrazos.
ResponEliminaNo se com he llegit que em pensava que al vapor era la truita i no les patates!!! Ja deia jo que no podia ser... :D
ResponEliminaSento il profumino di questo piatto arrivare fino a qui.....che buono....bacini e buona notte...stefy
ResponElimina