TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

divendres, 22 de març del 2024

Patates bullides al vapor amb pell, aixafades i passades per la paella, baix en greixos



Ingredients
Patates
Oli d´oliva
Sal
Pebre
All i julivert


Preparació
Netejar les patates sense treure  la pell , que siguin totes mes o menys de la mateixa mida, es important a l´hora de cuinar-les i les posarem a coure al vapor, si no tens una olla d´aquestes, cap problema, amb la de sempre i aigua.

Un cop cuites encara en calent i sense treure la pell,  les aixafarem, a casa o fem amb un premsador de patates, també va de be el cul d´un got gros.

Les passarem a una planxa o paella calentes, regar amb unes gotes d´oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust, al donar la volta i posarem el all i julivert picats.


* Aquest pas també el podem fer a la fregidora d´aire o al forn.

Queden mortals, bon profit.


 
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...