Qui diu que els tortells tenen que ser rodons ???, doncs el nostre d aquest any quadrat, per ser com els demés....sempre i soms a temps.....i el millor, es prepara en un pim, pam...
Ingredients
Dues planxes de pasta de full
Un pot de nata de muntar
Pinyons, ametlles, al gust
Fruita confitada
Llet, ou batut -o- aigua .... al gust per pintar
Sucre per posar per sobre i també per endolcir la nata
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus, d alt i baix .
Mentre farem un forat al centre de cada planxa de pasta de full, enfornar - millor per separat - uns 20 minuts a 200 graus, cada una. ( temps orientatio, dependrà del forn )
A una d elles la pintarem amb un pinzell amb aigua,-o-, llet, -o- ou batut, li posarem els fruits secs, sucre, fruita confitada...abans d´enfornar, es clar...
Mentre es refreden podem muntar la nata, després només tenim que farcir......i a gaudir, si es en bona companya millor !!.
Bon i Feliç dia de Reis a tothom !!!
* Important amagat dins la nata no i pot faltar la figuereta d´un rei i una fava, a veure a qui li toca...
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna