Una senzilla i deliciosa recepta...... ja se que per a molts de nosaltres és molt simple, però hem de pensar que hi ha molta joventut que comença els seus primers passos a la cuina, ... doncs aquesta va per a ells
Ingredients
Llom de porc tallat fi
Farina
Sal
Pebre
Ou
Pa ratllat
Oli d´oliva
Preparació
En primer lloc condimentar la carn amb sal i pebre al gust, passarem els filets de llom per farina seca i sacsejarem l'excés que puguin tenir, seguidament els passarem per l'ou batut i després arrebossarem pel pa ratllat.
Fregir en abundant oli calent, escórrer sobre una reixeta o paper de cuina i a gaudir, es pot acompanyar de patates, verdures, amanida.....
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Gracies per l'informaciò, feia molt de temps que no havia fet llom arrebossat i volia consultar-ho per no equivocarme. fins aviat
ResponElimina