TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 14 de novembre del 2023

Fideus a la cassola amb llom, fets a la fregidora d´aire sense greixos Lanova




Ingredients
Fideus 
Bou o aigua
Sal
Pebre ( opcional )
Tomàquet fregit
Llom 
Oli d´oliva
Ceba ratllada
Vi de cuina

* Posarem el doble de bou del pes dels fideus. ( 200 grams de fideus = 400 grams de bou )

Preparació
Tallarem el llom a petites peces ( això ja al vostre gust ), el posarem junt amb la ceba, en un recipient que ens entri en el calaix de la nostre fregidora ,  untarem amb unes gotes d´oli d´oliva, i deixar cuinar a 150 graus uns aprox.15 minuts, de tant en tant donar una remenada,  perqué la carn ens quedi més tova i posarem també un dit d´aigua.....anirem controlant fins que agafi color, ara abocarem un raig de vi de cuina, tomàquet fregit, sal i pebre, deixar uns minuts més i retirar.

Mentre en un altre recipient i posarem els fideus en cru que untarem amb una mica d´oli d´oliva, els introduïm a la fregidora d´aire a uns 130 graus uns 10 minuts, de tant en tant, controlar i remenar fins que quedin rossos i retirar.

Barrejar la carn amb els fideus, li afegim el brou - o - agua ,  que ja tenim calent ...... 


Ja o tenim a punt per passar a Lanova.


Els  hem posat a 200 graus - uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar .

* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.


* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i es fa a la paella  




Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

1 comentari:

  1. Es veuen boníssims aquests fideus a la cassola Susanna, m'agraden molt.
    Petons guapa tu!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...