Ingredients
Cards ( jo els compro congelats, ja que frescos es molt difícil, a la meva zona )
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Ous
Ametlles Marcona laminades crues
Salsa barbacoa
Preparació
Escaldar el cards amb aigua bullin uns 5 minuts , treure i escórrer.
Posarem una paella al foc amb oli d´oliva, quan comenci a fumar i abocarem els cards que ja tindrem condimentats amb sal i pebre al gust, saltar-los uns 10 minuts.
Mentre en una altre paella i em un fil d´oli daurar les ametlles, fer especial atenció doncs es cremen ràpid, i reservar.
Preparar un bons ous ferrats amb "puntetes ", i només ens manca muntar el plat
I posarem els cards, per sobre adornar amb les ametlles torrades i cruixents, al costat uns bons ous i una cullerada de salsa barbacoa per acompanyar.
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Hola.... moltes gràcies per el teu comentari.
ReplyDeleteJo també els tinc que comprar congelats, pq aquí a Barcelona tampoc trobo.
petonets
Susanna que rico te ha quedado este plato. Me encanta la combinación de cositas ricas que lleva.
ReplyDeleteBesitos guapa,
Quina meravella!, els cards són boníssims. La meva cunyada és de Barbastre i fa un plat típic d'allà que és bacallà amb cards i a la salseta hi ha ametlla. Així que em faig una idea del teu plat, que amb l'ou ferrat li dóna un toc definitivament boníssim!Una abraçada.
ReplyDeleteme quedo con el huevito..
ReplyDeleteque ricos los cardos, salen buenos los congelados?
ReplyDeleteUn saludo,
Caram amb quina senzillesa ho expliques. Mai he menjat cards ni n'he vist mai de congelats. Ara mi fixaré. Bona recepta
ReplyDeleteA Badalona també es molt difícil trobar-los si no son congelats.
ReplyDeleteAmb ametlles es veuen molt bons.
Petons.
que buena idea!! la tomo con tu permiso...la verdad es que ese huevo es un coqueto total, me mira tanto que tengo unas ganillas locas de mojar el pan!! jeeje
ReplyDeleteUn beso gordo
Pili
Tu E Chef
tuechef.blogspot.com
Ohhhhhhhhhhhh,buen plato!!!! y con ese huevito al lado para mojar pan uhmmmmm ainsss que rico!!!!!!
ReplyDeleteBesos
Toci
Me encanta esta receta, en casa no les gusta el cardo, solo como cuando voy a casa de mi hermana y lo hacemos muchas veces gratinado, o frito en mantequilla y pimienta.
ReplyDeletePetonets
Hola Bulma, guapa tu
ReplyDeletepues te los haces para ti,..a mi me pasa con los pies de cerdo, pura gelatina ideales para los huesos,..pues a los mios nos les gustan... a mi me da igual,...me hago unos guisitos con ellos que cantan los ángeles, solo para mi..
mil petonets Susanna
Hola tocinitodecielo, guapa tu
ReplyDeleteen casa es un plato de gusta mucho, pues mientras comes vas tomando un poquito de aquí un poquito de allí,..acompañado de un buen pan...un menú de 10 y sano
mil petonets Susanna
Hola E chef/Pili, guapa tu
ReplyDeleteje,je celebro que te guste
mil petonets Susanna
Qué rico ese huevo frito con esa clara doradita, pa´mojar pan y no parar...
ReplyDeleteAbrazos y bon cap de setmana
Estupenda combinación, me encantan los cardos, el huevo frito así tostadito por los bordes, exquisito y las almendras le dan un toque genial, la salsa barcacoa aquí, no se que tal porque suelo acompañarla de carnes, tendré que probarla, es una buena propuesta!!
ReplyDeleteSaludos,
si peraqui es dificil trobar aixo,pero t'ha quedat molt bo aixi amb les ametlles.petons
ReplyDeleteUhmmm que ricos los cardos y esperame que lelvo el pan , un besico.
ReplyDeleteHola Àgnes ,guapa tu
ReplyDeletejo els compro congelats, ( la sirena, caprabo,mercabona...) cap problema per trobar-ne)
estàn molt bons
mil petonets Susanna
che meraviglia!! chissà che buoniiiiii!!ciao!
ReplyDeleteHola Capisi, guapa tu
ReplyDeletecelebro que t´agradi, maca
BONA FESTA DE FALLES,
mil petonets Susanna
che meraviglia!! chissà che buoniiiii!!ciao!
ReplyDeleteHola Federica,estimada i uapa tu
ReplyDeleteencantada de que t´agradi el menú del dia
mil petonets Susanna
Hola Julia, guapa tu
ReplyDeleteen casa la salsa barbacoa se usa mucho, para acompañar casi todo, cualquier dia hasta con el postre...je,je
pero que sea casera, ( por si te interesa por ahí, está puesta la que hago en casa)
mil petonets Susanna
Hola Javier, guapo tu
ReplyDeleteuna cosa tan sencilla , lo rica que está, verdad ??
mil petonets Susanna
Hola Anna Betulo, guapa tu
ReplyDeletedoncs congelats,la questiò es poder-ne menjar
je,je, estan molt bons
mil petonets Susanna
Hola a peu coix, guapa tu
ReplyDeletecuina senzilla i tendre....je,je, en pots provar, a la sorena, mercabona, caprabo...
mil petonets Susanna
Hola Mararia, guapa tu
ReplyDeletepues si, claro que los frescos mejor,..pero a falta de pan...como se dice..buenas son tortas, je,je
mil petonets Susanna
Hola Espe, guapa tu
ReplyDeletepues no tienes mal gusto, puesto que son comprados directamente en una Masia, gallinas que corren por el prado,...nada de supers...
mil petonets Susanna
Hola Mercé, guapa tu
ReplyDeletedoncs seria interessant aconseguir la recepta de la teva parenta...
mil petonetes SUsanna
Hola Suny, guapa tu
ReplyDeleteme encanta mezclar frutos secos en mis comidas...je,je
mil petonets Susanna
Hola Neus, guapa tu
ReplyDeleteBenvinguda a la meva cuina, i encantada em la teva visita
mil petonets Susanna