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Saturday, March 12, 2011
Panets de mascarpone, llet i mel
Ingredients ( per 12 panets de 50 grams de massa)
50 grams de mel d´abelles
35 grams de mantega a temperatura ambient
150 grams de llet
60 grams de mascarpone ( o iogurt )
15 grams de llevat de flequer
300 grams de farina de força ( tamisada)
5 grams de sal
Preparació de la massa amb la Thermomix
( també es pot fer a ma o amb panificadora )
Posar en el vas, mel + llevat fresc + mantega + llet + mascarpone o iogurt 1 minut, 37 c, velocitat 4.
Afegir desprès la farina tamisada + sal 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.
Fer una bola tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.
Ara farem 12 porcions, els i donarem forma de bola i les posarem en una safata apta per anar al forn o en motllos individuals , polvoritzar amb aigua ,tapar i deixar reposar una hora en lloc càlid.
Mentre escalfar el forn a 200c, fornejar uns 12/15 minuts ( dependrà del forn) , un cop fora pintar amb mantega fosa tot seguit , i deixar refredar sobre una reixeta.
Deliciosos , Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
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PANETS
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Ohh!!! que bons!!!, i a més porten marcarpone. Han d'estar deliciosos.....
ReplyDeleteHola Susanna, qué color tan bonito los de tus panecillos... me contenta te hayan gustado... son realmente muy ricos. Me ha causado mucha gracia que justamente tengo una receta japonesa de unos panecillos llamados Heidi, inspirada en esos libros y la caricatura de Heidi jiji.
ReplyDeleteTe deseo mucha suerte en el concurso ;)
un beso,
Hola Susanna m'agraden molt. El pa a casa és la meva assignatura pendent
ReplyDeleteUna introducció nostàlgica.
Como me gustaba Heidi y lo que hemos llorado..Estos panecillos ideales, me gustan las porciones individuales. Suerte en el concurso.
ReplyDeleteBuen finde
Me encanta preparar este tipo de masas, probaré a hacerlos. Un saludo.
ReplyDeletePer un bon berenar, uns panets molt bons, a veure si ve la Heidi i s'els emporta.
ReplyDeletePetons.
Que pinta más rica tienen esos panets de llet i mel, me llevo la receta que me encantan las masas.
ReplyDeleteHola Mariatem, guapa tu
ReplyDeletequedan muy ricos, mira esta mañana he preparado 12 unidades, a estas horas solo quedan 3...esto es buena señal,...seguro que te gustan ( mejor con mascarpone, a mi gusto )
mil petonets Susanna
Hola Anna Betulo, guapa tu
ReplyDeleteje,je la Heidi encara no ho sap, però en Marc ja n´ha "pulit" unes quantes peces, la veritat es que queden de bons,..hummm
mil petonets Susanna
que ricos deben de ser con la miel y el mascarpone. de a poco voy aprendiendo tu idioma, jeje... ¡saludos!
ReplyDeleteHola mi Sole, guapa tu
ReplyDeleteje,je, el saber no ocupa lugar,...
recuerda que arriba a la izquierda hay el traductor, y si algo se traduce mal ,aquí estoy , tu a mandar..
Nena quedan de 10, pruebalos y repetirás
mil petonets SUsanna
Hola Federica, guapa tu
ReplyDeletees una molt bona recepta, queden fantastics
mil petonets Susanna
Hola Lidia de la O, guapa tu
ReplyDeleteseguro que te gustan, quedan divinos de verdad
mil petonets Susanna
Hola Susana, guapa tu
ReplyDeleteje,je, a mi me pasó lo mismo, cuando veias a su tia tan despreocupada, y a la institutriz tan mala....guaaaaaaa, guaaaaa, como un grifo
estos panecillos no te los pierdas seguro que en tu casa serán un exito total,
mil petonets Susanna
Hola a peu coix, guapa tu
ReplyDeleteje,je,..temps era temps....una historia molt maca, que pot ser real..
no costa res de fer-lo, ja veus que es molt fàcil, ara sí, quan comences i quedes enganxat per sempre més
mil petonets Susanna
Hola Hilmar, guapa tu
ReplyDeleteeres un solete, maravillosa de verdad, me encantan tus panes,...esta receta está de 10, a los mios les encanta, mira esta mañana he horneado 12 piezas, y a estas horas solo quedan 2 ...buena señal, verdad ??
mil petonets y grácias, Susanna
Hola Catieu, guapa tu
ReplyDeleteja veig que també t´agrada el mascarpone, je,je
doncs si al meu gust estan més bons que em iogurt,...
mil petonets Susanna
Susana que buenos se ven, a mi me encantan para desayunar o media tarde. Un besazo.
ReplyDeleteHola Nati, guapa tu
ReplyDeletela verdad es que si,..son peligrosos solo pueden hacerse una vez por semana,...si no,...en casa vuelan literamente,....
mil petonets Susanna
Susanna m'has fet venir un somriure amb la Heidi i el pà que es guardava. Quins fgrans dibuixos, i que bona la teva recepta. Que tinguis sort al concurs.
ReplyDeletePetons.
Hola Mar, guapa tu
ReplyDeleteje,je, la veritat es que els panets me l´han recordat,...una bona historia, i un bon pa,
mil petonets Susanna
Devem ter ficado uma delica, pois leite e mel sam dois ingredientes que casam muito b
ReplyDeleteOhhh con lo que disfruto yo con los panecillo, estos seguramente desaparecerían si los tengo delante :), que ricosss
ReplyDeleteQué buenos te han salido, me encantan así qeu con tu permiso me guardo la receta!
ReplyDeletebesos
Que bonics, i quins records m'has portat dient que eren els de la Heidi, hi ha coses que no s'obliden per més temps que passi!
ReplyDeleteRiquisiimoo, me llevo dos, un beso.
ReplyDeleteSón els meus preferits per esmorzar!
ReplyDeleteHola Susana, me parece que estos panecillos tienen que ser muy buenos de comer, un saludo.
ReplyDeleteJUAN
Assolutamente deliziosi.....un bacino e buona domenica stefy
ReplyDeleteHola Gemma, guapa tu
ReplyDeletea casa agraden a tothora, mai duren mes de dos dies,..això es bo, senyal que son bons, je,je
mil petonets maca, Susanna
Hola Asj, guapa tu
ReplyDeletea tu plena disposición, y encantada de que te gusten, quedan de 10,... se preparan en un plis ,plas,....pero se comen en solo un PLAS
mil petonets Susanna
Hola Visc a la cuina, guapa tu
ReplyDeleteje,je,.. es veritat, va marcar la nostra infantessa ,...
mil petonets Susanna
Hola Loreto, guapa tu
ReplyDeletetoma la receta y pruebalos , estas divinos
mil petonets Susanna
Hola Beth, guapa tu
ReplyDeletecelebro que t´agradi, queden molt bons
mil petonets Susanna
Hola Stefy, guapa tu
ReplyDeleteestic molt contenta de la teva visita, son uns panets molt bons, et recomano que els provis,
mentre ,mil petonets, Ciao ,Susanna
Hola Juan ,guapo tu
ReplyDeletequedan deliciosos de verdad, es un capricho para el fin de semana
mil ptonets Susanna
Susanna! Bravo! Quins panets ... i amb mascarpone.. deliciosos, un vici de panets segur! Sort en el concurs.. Petonets maca!
ReplyDeleteHola Capisi, guapa tu
ReplyDeletete recomiendo que los elabores, ya verás que ricos son
mil petonets Susanna
Hola la cuina de L ´Eri, guapa tu
ReplyDeletenena, només et dic que et provis , quedaràs enamorada del resultat,
mil petonets Susanna
Davvero deliziosi! Ciao
ReplyDeleteHola Sar@, guapa tu
ReplyDeletebenvinguda a la meva cuina, estic encantada amb la teva visita,...i de que t ´agradi la recepta,
fins aviat, mil petonets Susanna
Se ven deliciosos!!! nunca me he atrevido a trabajar estas masas, besos
ReplyDeleteTenen molt però que mot bona pinta !!!!!
ReplyDeletepetonets
Hola Lily, guapa tu
ReplyDeletedoncs anota-la i els i fas el cap de setmana, veur´s que contents es posarán a casa, queden de 10
mil petonets Susanna
Hola CArmen ,guapa tu
ReplyDeletepues lanzate que no es nada difícil, de verdad y el resultado ya ves.
mil petonets Susanna
Hola Susana.
ReplyDeleteCuántos recuerdos de Heidi, en breve probaremos tus panecillos. Gracias por participar en el concurso.
Un beso
Hola Elen, guapa tu
ReplyDeletecelebro verte por aqui, he leido que habias estado de medicos...deseo de corazón que estés mejor .
Los panecillos estos queden de 10,...a los ios les encantan, espero que a ti tambien
mil petonets Susanna