Ingredients per la massa
200 grams d´aigua
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força
Ingredients per farcit
Barretes de surimi
Tonyina amb oli
Salsa de tomàquet
Olives negres
Unes fulles de Alfàbrega fresca
Formatge cremós ( tipus Mozzarella)
Preparació de la massa amb la Thermomix
Posar en el vas, aigua + oli+ sal, 1 minut, 37 c, velocitat 4.
Afegir el llevat fresc 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.
Formar una bola, tapar i reposar en lloc càlid 1 hora.
Estirar sobre una placa de forn pintada amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.
Passat aquest temps, untar la base amb salsa de tomàquet i distribuir el farcit per sobre.
Pre-escalfar el forn a 250 c, i fornejar uns 10 minuts ( dependrà del forn.)
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Estirar sobre una placa de forn pintada amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.
Passat aquest temps, untar la base amb salsa de tomàquet i distribuir el farcit per sobre.
Pre-escalfar el forn a 250 c, i fornejar uns 10 minuts ( dependrà del forn.)
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Tiene una pinta estupenda!!! me enanta la idea de ponerle surimi!
ReplyDeletebesos guapa
Que buena pinta! y la mezcla de ingredientes genial!!
ReplyDeletePetonets
Susanna,mmmmmmmmmmm vaya coca que has preparado niña, rebona...paco
ReplyDeleteMe encanta la pizza y más desde que hago la masa en casa, pero surimi no he puesto nunca. Besos
ReplyDeleteUna propuesta super rica e interesante.
ReplyDeletePara mi con mucho atún y nada de queso.
Besitos a la más guapa.
;-D
Me encanta la tollina, que rica esta!!
ReplyDeleteUn besito
Mai hi he posat surimi a la pizza i la veritat es que no entenc perquè, perquè no es una cosa que digui, es que no se'm hauria ocurregut mai... però crec que pot donar un toc molt bó. Ademès, ja amb tonyina de per si m'agrada :)
ReplyDeleteUn petó!
Que bona quina pinta, nosaltres cada divendres es dia de pizza.
ReplyDeleteQué pizza más rica, tiene un aspecto increíble.
ReplyDeleteUn beso
¡Qué buena esta pizza! Me parece muy original. Tomamos nota para el HEMC ¡buena aportación! Muchas gracias. Además, así he podido conocer tu blog, que no lo conocía y me ha parecido fabuloso. ¡Gracias!
ReplyDeleteQue buena pinta Sussana, una pizza casolana con cal!!
ReplyDeleteMolta sort en el concurs!
Una abraçadaaaaa!
Hola Romescaire, guapo tu
ReplyDeleteje,je, moltes gràcies, fa molts anys que em faig les pizzes a casa, amb aquesta formula, i la massa queda molt i molt bona, celebro que t´agradi
mil petonets Susanna
Que bona aquesta pizza! Crec que no hi ha ningú que no li agradi la pizza.. Sempre ve tant de gust per sopar, i més si és casolana com la teva.
ReplyDeletePetons.
Pues tiene un aspecto estupendo. Suerte en el concurso.
ReplyDeleteUn beso.
una bona proposta de pizza! de petita sempre em demanava la de tonyiona! jijiji. Per sort he evolucionat i ara m'agraden més! petonets
ReplyDeleteHola Mari, guapa tu
ReplyDeletea casa si no es amb la massa casolana no els i agrada,...es que els tinc tant mimats,....je,je
mil petonets Susanna
Quina pizza, es veu deliciosa, a casa meva durava 5 minuts els encanta la pizza.
ReplyDeletePetons
Que ricaaa,uhmmm,Feliz día, un beso.
ReplyDeleteLa pizza te ha quedado estupenda, hay que ver lo socorridas que son.
ReplyDeleteBesitos,
quina bona pizza,m'agraden tant i aquesta una mica si que me la menjaria jejej petons
ReplyDeleteJa fa estona que he dinat, però veient la teva pizza no m'importaría menjar un bon troç.
ReplyDeletePetons reina.
Ains!!! Que tindràn les pizzes fetes a casa que totes tenen tant bona pinta !!!!
ReplyDeletepetons gastronómics.
Sussana le metia mano ahora mismo. Qué pinta mas buena.
ReplyDeleteBesotes y feliz día
¡Qué rica! Pásame un trocito para la cena. Buen día
ReplyDeleteTiene una pinta estupenda!!!!
ReplyDeleteMe encanta el color que tiene!!!
Besitos!!!!!!!!!!!!!!!!
Hola Agnés, guapa tu
ReplyDeletedoncs amb la olla magica, en un plis, plas, podràs fer-ne de tant bones, je,je
mil petonets Susanna
No hay nada mejor que la pizza hecha en casa.. y esta es una buena muestra de ello!! Petonets
ReplyDeleteHola Sr, Paco, guapo
ReplyDeletea casa els i agrada molt per sopar el cap de setmana,...es que els tinc tant mimats...je,je
mil petonets Susanna
pizza! q rico!
ReplyDeleteHola JUliana, guapa tu
ReplyDeletecelebroq ue te guste, la tuya tambien tiene muy buena pinta
mil petonets SUsanna
Hola Cuina de L´Eri, guapa tu
ReplyDeletetens tota la raó, com fet a casa res
mil petonets Susanna
Hola Maria Alosno, guapa tu
ReplyDeletequeria hacerte un comentario en tu blog sobre el menú de las patatas que me parece divino, y no me deja..
celebro que te guste la pizza
mil petonets Susanna
Hola Marus, guapa tu
ReplyDeletecomo sabes para que una pizza sea buena tenemos que partir de una buena base,....como todo en esta vida,..pues con esta base , ...y hechale guindas al pavo...
mil petonets Susanna
Hola Curra, guapa tu
ReplyDeleteestoy contenta con tu visita y que encima te gusta mi pizza, je,je
mil petonets Susanna
Hola com gat i gaos, guapa tu
ReplyDeletecom a casa res,
mil petonets Susanna