Ingredients per la massa
200 grams d´aigua
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força
Ingredients per farcit
La carn , la pilota de l´escudella, i el cigrons, tallat petit ( tot saltat amb oli per la paella )
Salsa de tomàquet
Formatge cremós ( tipus Mozzarella)
Preparació de la massa amb la Thermomix
Posar en el vas, aigua + oli+ sal, 1 minut, 37 c, velocitat 4.
Afegir el llevat fresc 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.
Formar una bola, tapar i reservar en lloc càlid 1 hora.
Estirar sobre una placa de forn pintada amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar 1 hora en lloc càlid.
Passat aquest temps, untar la base amb salsa de tomàquet i distribuir el farcit per sobre.
Pre-escalfar el forn a 250 c, i fornejar uns 10 minuts ( dependrà del forn.)
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Estirar sobre una placa de forn pintada amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar 1 hora en lloc càlid.
Passat aquest temps, untar la base amb salsa de tomàquet i distribuir el farcit per sobre.
Pre-escalfar el forn a 250 c, i fornejar uns 10 minuts ( dependrà del forn.)
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Un altre manera d'aprofitar la carn d'olla. Tu si que saps.
ReplyDeletePetons.
DELICIOSAMENTE BUENA!!!!!que pinta!!!!
ReplyDeletebesossssss
Toci
Es el trozo de pizza más tentador del mundo, felicitaciones!!
ReplyDeleteadoro la pizza pero todavía nunca la he preparado, es estupenda,
ReplyDeleteSaludos,
Què original Susanna!! Amb el que m'agrada la carn d'olla i posada en la pizza ha de ser una delícia!! molt bé! Petons
ReplyDeleteHola Anna Betulo, guapa tu
ReplyDeletees una solució per no fer sempre les clàssiques croquetes de torn,..je,je, a més queda molt bona, i a casa agrada molt...
mil petonets Susanna
Una pizza molt original, amb carn d'olla!! A casa cada dues setmanes fem escudella o sigui que algun dia hauré de reservar una mica de carn i provar-la! :)
ReplyDeleteUn petó
Molt bona manera d’aprofitar la carn d’olla que sobre
ReplyDeletePetons
La pizza è sempre buona come la tua
ReplyDeleteciao
Amb carn d'olla!!! Que original!!!! I a més ha de ser boníssima!! Te les empesques totes jejeje......
ReplyDeleteSusanna!!! No se te resisten las masas!!! Qué rica se ve!!!! Me la llevo 'pa' mi casita que ya me está entrando hambre!! jajaja!!!
ReplyDeleteBesitos
Buff, quina pizza més bona! Em fas venir gana de pizza, i estic a dieta..molt malament! jajaj
ReplyDeleteUn petó maca!
Mira que original! me gusta la idea y seguro que esta riquísima..
ReplyDeletePetons
Que cosa más rica!
ReplyDeleteMuy buena pinta Susanna.
Un besín
Quina manera més original d'aprofitar la carn d'olla a casa realment mai sobra gaire carn jejeje es tan bona!!
ReplyDeleteUna abraçada Sussana!
Qué pizza más original y rica seguro.
ReplyDeleteun beso
mira tu que original jajajaj dons em sembla perfecte un bon aprofitament.petonsssss
ReplyDeleteHola Donibaneko, guapa tu
ReplyDeletedoncs ja saps el que et toca fer,...el tens que mimar molt,
mil petonets Susanna
Hola Tocinitodecielo, guapa tu
ReplyDeletela verdad es que queda muy rica, y cambias la forma de reciclar el cocido
mil petonets Susanna
Hola Agnès, guapa tu
ReplyDeletedoncs queda molt bona, i no tens que fer sempre croquetes
mil petonets Susanna
Hola Susana, guapa tu
ReplyDeletees lo que tienen las pizzas, con una bune base, encima lo que encuentres je,je,...esta concretamente en casa gusta mucho, y es una manera distinta de reciclar los ingredients del cocido
mil petonets Susanna
Susanna, vaya pizza exquisita, una forma diferente de aprovechar la carne tan rica de los cocidos, además de las socorridas croquetas o la ropa vieja.
ReplyDeleteMe ha gustado mucho.
besitos,
pues es una idea fantastica.tomo nota
ReplyDeleteOstres! Quina idea
ReplyDeleteHola la cuina de l ´Eri, guapa tu
ReplyDeletecelebro que t´agradi, la veritat es que queda de 10
mil petonets Susanna
Hola Julia, guapa tu
ReplyDeletela verdad es que queda deliciosa, en casa gusta mucho
mil petonets Susanna
Hola tu mejor receta, guapo tu
ReplyDeleteencantada de que te guste, la verdad es que queda muy rica
mil petonets Susanna
això sí que és una bona recepta d'aprofitament! petonets
ReplyDeleteHola Judith, guapa tu
ReplyDeletea casa no m´agrada tirar el menjar,...i disfruto transforman les viandes,...en tinc un MASTER, JO....JE,JE
MIL PETONETS Susanna
Hola a peu coix ,guapa tu
ReplyDeleteje,je, doncs nena prova, queda molt i molt bona, a casa els i encanta,...
mil petonets Susanna
Hola Espe, guapa tu
ReplyDeletetu prueba y verás que rica,...sin huesos fritita y despues al horno,...con el hambre que tengo, pues todavia estoy en el despacho sin cenar, me comeria hasta la pantalla, je,je
mil petonets Susanna
Hola Sunny, guapa tu
ReplyDeleteje,je yo reconvirtiendo manjares soy unica, en casa alucinan, pues nunca saben el menú del dia,..aún tengo otro sistema que mañana lo colgaré,...verás que chulo...y hasta aqui puedo hablar....sorpresa
mil petonets Susanna
Hola Anniki, guapa tu
ReplyDeletedoncs ja saps guarda una mica de carn d´olla i fes la prova
que quedat molt parada em el tema del concurs,..sense paraules ,..en fí, ells se o perdren,...serà que no son seriosos com diuen...??
jo el doncs 10 punts avui, demà i sempre, ets la millor
mil petonets Susanna
hai fatto la pizza made in Italy????? Complimenti ti è venuta benissimo....un bacino la stefy
ReplyDeleteHola Stefy, guapa tu
ReplyDeletees un mix Italia -Catalunya, molt bona, je,je
mil petonets Susanna