TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
Monday, March 28, 2011
CIGRONS AMB CALAMARS PETITS I BOTIFARRA DE PAGÈS
Ingredients
Calamars petits i nets
1 pot de cigrons
1 botifarra de pagès cuita a la planxa
1 cullerada de greix de botifarra
1 cullerada de oli d´oliva
Sal
Pebre
All i julivert picat
2 cullerots de salsa per calçots
Aigua
Preparació
Saltejar a la paella amb oli i greix calent, els cigrons i els calamars, quan ja comencin a agafar una mica de color ,afegir la botifarra que ja tenim cuita tallada a rodanxes, all i julivert picats, remenar tot , ara i afegirem un parell o tres cullerots de salsa per calçots i aigua fins cobrir els cigrons, condimentar al gust amb sal i pebre , deixar fer xup, xup, uns 10 minuts,....i a taula.
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Hola Susanna!! quins plats més nostres i tan cassolans, a me mare li encanta el teu blog i a mi per descomptat.
ReplyDeletePetonets
Hola Susanna!! quins plats més nostres i tan cassolans, a me mare li encanta el teu blog i a mi per descomptat.
ReplyDeletePetonets
Si que tienen que estar ricos estos garbanzos.
ReplyDeleteUn beso
Hola Curra, guapa tu
ReplyDeletese hace en un plis, plas, con resultado de 10x10
mil petonets Susanna
Hola M.José, guapa tu
ReplyDeleteje,je, moltes gràcies, li fas un petó gors, gros, gros, a la mama, de la meva part, estic molt contenta...
mil petonets Susanna
Que guiso tan rico, tiene un colorcito divino.
ReplyDeleteBesos
che meraviglia!! complimenti!
ReplyDeleteQue rico, estas mezclas de tierra y mar son deliciosas y el plato me ha encantado.
ReplyDeleteBesitos reina,
Con lo que me gustan los garbanzos, nunca los he probado con calamares, tienen que estar deliciosos, me apunto tu receta porque sé seguro que me va a gustar, la haré pronto!
ReplyDeleteBesos,
Nasy
Susanna,
ReplyDeletejo amb aquest plat necessito molt de pa.. per què la salseta deu estar .... Petons
Que bona pinta ,jo perque ja he sopat que si nó m'ho menjaba ara mateix!!
ReplyDeletePetons Wapa!!
Hola Romescaire, guapo tu
ReplyDeleteje,je doncs ja veus que es molt fàcil, amb un resultat de Luxe
mil petonets Susanna
Susanna, que rico plato para estos día de otoño, ya me guarde la receta, se me hacia agua la boca...
ReplyDeleteGracias Susanna por tu preocupación, recién hoy estoy volviendo a conectar mi computadora, por suerte ya todo anda bien. Aunque la distancia sean grandes, los lazos que se estrechan por este medio son fuertes, yo tambien los tuve en mi mente.
Te mando un beso enorme. Silvia
Hola Silvia, querida, amada y guapa tu
ReplyDeleteRE BIENVENIDA a casa, te añoraba sabes ?...espero de corazón que tu ausencia no fuera por nada malo,
mil petonets Susanna
Un mar y tierra delicioso y fotogénico.
ReplyDeleteBesos.
Dan ganas de meter la cuchara!!! tiene un aspecto muy bueno, mejor sabrá!!!!
ReplyDeleteBesitos
quin plat mes complert i bo,m'agrada tot el que porta jeje un petó
ReplyDeleteMe gusta tu propuesta!!! con calamares no los he comido nunca, pero desde luego se ven deliciosos, otra receta más para pendientes. Besos
ReplyDeleteQuin plat més suculent. M'agrada això de la botifarra a la planxa
ReplyDeleteQuina recepta més suculenta, i la salsa de calçots no té pèrdua!
ReplyDeleteSusanna, un plat pressiós de cigrons amb calamars en companya de botifarra, si senyoreta. molt bó,.......paco
ReplyDeleteTinc problemes amb els missatges potser en veuràs dos.
ReplyDeleteDeia que ha quedat un plat molt suculent i que m'agrada que la botifarra a la planxa
quina bona pinta!! hauria de estar boníssim!! i amb la gana que tinc....
ReplyDeleteToma plato rico de mar y montaña. Es un concepto que yo no conocí hasta llegar aquí... Un besote.
ReplyDeleteque buena,con lo q me gusto la butifarra.tengo un poco congelada..jejeje
ReplyDeleteEm menjaria un bon plat d'aquests cigrons en tan bona companyia.
ReplyDeletePetons reina.
Una barreja sorprenent!!! i el toc de la salsa de calçots ha de ser definitiu.
ReplyDeletepetons guapa
A mi no m'agraden gaire els cigrons, però el teu plat te una pinta estupenda, no hem faria res de menjar-me'l.
ReplyDeleteFantàstic mar i muntanya. De vici total! A casa els cigrons no entusiasmen (a mi sí) i penso que amb aquesta combinació serà una forma de que triomfin!
ReplyDeletePer cert Susanna, el dissabte 9 d'Abril hem convocat una trobada de blocaires a Barcelona. Per dinar i escoltar una ponència d'un expert de cafès.
Si et ve de gust apuntar-t'hi (o algún lector) tenim l'event convocat al facebook però com que a tú no et tinc allà no t'hi he pogut convidar encara.
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=163994166989642
Em suscric a les respostes per si t'hi vols apuntar :)
Hola Susanna, unos dias sin venir visitarte y lo que me he perdido, vamos que en tu casa se come de maravilla, este plato debe de estar buenisimo, pero que decir de la tortilla... acabo de llegar de la pizzeria en comparaciòn aficionados. Un beso, Alex
ReplyDeleteGuauuu quina recepta més bona !!! EM menjava un plat ara mateix (i no és broma eh?) je je je
ReplyDeleteUn petonàs
Hola Lily, guapa tu
ReplyDeletequeden molts bons així, i fets amb un plis, plas,
mil petonets Susanna
Hola LAex, querida y guapa tu
ReplyDeleteje,je me encanta cocinar, los mios nunca saben que se encontrarán para comer,...cada dia es una sorpresa
mil petonets Susanna
Hola Oscar, guapo tu
ReplyDeletemoltes gràcies per la proposta, Déu sap com m´agradaria, però ara mateix tinc la meva vida una mica complicada per histories familiars,...la propera vegada si em convides...
quina pena, em faria tanta il-lusió...ja en farás 10 céntims de com ha anat la trobada..veritat ?
http://www.facebook.com/profile.php?id=1054463420 es el meu enllaç ( crec que ho he fet be,...)
mil petonets Susanna
Hola Marta, guapa tu
ReplyDeleteaixò es que no els has provat així, cigrons sols son aburrits,...però així res a dir....je,je
mil petonets Susanna