TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


Thursday, March 10, 2011

Espaguetis amb salsa barbacoa

Ingredients
Pasta fresca d´ou
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Salsa barbacoa a la cola
All i julivert picat fi
Formatge ratllat  Grana Padano( el seu sabor és intens, lleugerament picant i extremadament gustós)


Preparació
Bullir la pasta amb abundant aigua calent i un pessic de sal durant uns 5 minuts ( al gust del comensal)

Mentre escalfar oli en una paella , hi posarem els alls , el julivert i la salsa de barbacoa , escórrer la pasta , la regarem amb un fil d´oli d´oliva i la abocarem a la paella, saltar-la uns minuts i servir coberta de formatge ratllat.

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

22 comments:

  1. Qué ricos Susanna, además preparada la pasta por ti aún mucho mas sabrosa mmmmmmmm....

    Besinos.

    ReplyDelete
  2. Hola Bego, guapa tu

    la verdad es que la pasta hecha en casa no se puede comparar con la que venden aún que la compres fresca,...además se hace en un plis plas,
    y que rica

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  3. Eso se ve genial, riquísimo!!

    ReplyDelete
  4. Hola Federica, guapa tu

    ara et faig la compeencia, espero que t´agradi

    mil petonets SUsanna

    ReplyDelete
  5. Hola tu mejor receta, guapo tu

    celebro que te guste, la verdad es que con esta salsa ,ya no se necesita más, queda divina
    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  6. Veig que aquest es la conseqüència del dos post passats, segur que deuen ser uns espaguetis de primera.

    ReplyDelete
  7. Hola Marta, guapa tu

    doncs si, si, es el resultat, així amb aquesta salsa queden molt i molt bons

    mil petonets SUsanna

    ReplyDelete
  8. Te ha quedado exquisita esta receta.

    ReplyDelete
  9. Menudo plato de pasta, casero, casero de principio a fin, tiene que estar de auténtico lujo, besos

    ReplyDelete
  10. Que ricos!!!

    Me chifla la pasta, y tengo ganas de intentar hacerla yo, pero me falta tiempoooooo

    Anoto la receta!

    Besos

    ReplyDelete
  11. Se ven deliciosos, nunca los he probado con salsa barbacoa, tendremos que hacerlos.
    Petons

    ReplyDelete
  12. Una pasta com aquesta amb la salsa que ens has preparat abans és motiu de festa grossa!

    ReplyDelete
  13. Un plat de luxe amb la pasta cassolana i la salsa barbacoa que has fet amb la Coca-Cola.
    Petons reina.

    ReplyDelete
  14. Riquisimo con esa salsa,un beso.

    ReplyDelete
  15. Susana, que rico tiene que estar con tu propia pasta, es una de mis asignaturas pendientes.
    Un abrazo.

    ReplyDelete
  16. Hola Amparo, guapa tu

    pues nena animate que no tiene precio,...en casa siempre he usado más la pasta fresca ( comprada) que la seca,...hasta que me dicidí a probar de hacermela yo,...ni punto de comparación en nada...además se puede congelar...

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  17. Hola visc a la cuina, guapa tu

    no he parat fins aconseguir una maquina de pasta electrica,......jo no la volia manual, es tant practica...

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  18. Hola Capisi, guapa tu

    la verdad es que quedan divinos

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  19. Hola Bulma, guapa tu

    tu lo has dicho están riquisimos

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  20. Hola Paxarina, guapa tu

    el fin de semana, con alma, relajada,...verás como disfrutas, además no es nada complicada de hacer..alucinarás del resultado

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  21. Hola CArmen, guapa tu

    además de que se disfruta un montón haciendo pasta fresca,..

    estava haciendo la salsa barbacoa cuando llega mi marido, y me dice,...nena la casa huele a estrellas Michelín...

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  22. Hola Trini, guapa tu

    la verdad es que , hecha en casa, buena materia, con amor...que más quieres ??, je,je

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...