TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
Friday, March 25, 2011
TRUITA DE GAMBES AMB ALL I JULIVERT
Ingredients
Gambes pelades
Ous
Oli de oliva
Sal
Pebre negre
All i Julivert picat
Un raig de conyac
Preparació
Salpebrar al gust les gambes i saltar-les a la paella amb oli calent , uns instants abans de treure-les i afegirem una mica all i julivert picat , un raig de conyac i flamejar, remenar i retirar del foc.
Batre els ous i barrejar amb les gambes, farem la truita amb oli calent.
* Es pot reservar alguna gamba per decorar.
* IMPORTANT : AL FLAMEJAR SEMPRE TANCAR L´EXTRACTOR DE FUMS DE LA CUINA.
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Arxivat a:
TRUITES
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Adoro camarão, este parece apetitoso!
ReplyDeleteBeijinhos.
Seguro que esta deliciosa.
ReplyDeletePetons i bon cap de setmana
M´ encanta sa truita i m´ encantan les gambes! molt bona combinació!
ReplyDeletemmmmmmmmmmmmm..che buono!
ReplyDeleteMolt bona aquesta truita!!
ReplyDeletePetons.
Que bona aquesta truita!!! A mi la de gambes m'agrada molt i amb l'allet i julivert. bonissima....
ReplyDeleteGuauu menuda tortilla que rica!! Me la comía enterita jheje, Besos
ReplyDelete¡Hola Susana!
ReplyDeleteUna receta sencilla pero gustosa y estupenda.
Un beso.
Aquesta combinació no falla mai. Veig que tu els ha fet una dutxeta de conyac...
ReplyDeleteBon cap de setmana
Olá Suzanna
ReplyDeleteAdoro peixe e fruto do mar e esse seu prato está lindo demais, muito saboroso, fácil e prático....bjos bom final de semana
Hola susanna, molt bona la truita anb gambes, si señoreta, molt bona.........paco
ReplyDeleteSi señora, una tortilla de lujo la que nos presentas hoy, estupenda. Un beso y pasa un buen finde.
ReplyDeleteMolt bona aquesta truita !!!
ReplyDeletePetons.
Joan i Sara
M'agafo un troç de truita pel sopar d'aquesta nit.
ReplyDeletePetons reina.
SUSANA uqe buenisimas son estas tortillitas de gambas ..simpre me llamo la atencion en el sur como las hacen que bien huelen ...te ha quedado estupenda ..bsssMARIMI
ReplyDeleteSusana , saps que divendres vam dinar el mateix, l´únic que els alls eren tendres, no t´ho creuràs però és la maera que més ens agraden les gambes.Deliciosa truiteta.
ReplyDeleteUna abraçada
Esta tortilla tiene que estar buenísima. Me gustan las gambas ylas tortillas con ajo y perejil le dan un toque especial. Gracias por compartir la receta y buen fin de semana
ReplyDeleteHola Susanna,
ReplyDeleteQuina truita! Amb les gambetes i falmbejades.. ha d'estar boníssima! una truita de luxe!
Petonets
Hola Susana, esta tortilla esta buenisima, yo tambien la preparo parecida de vez en cuando, un saludo.
ReplyDeleteJUAN
Pues tiene que estar buenísimo, y el puntito de coñac, redondo... Un besote.
ReplyDeleteAi, què bona la truita amb gambes! tant senzilla i que sempre me n'oblido de fer-la! m'encanta visitar blocs i que em donin idees per cuinar, tot i que siguin cosetes normaletes!
ReplyDeletePetons, guapa!
Y que rica está!! me gusta lo de añadirle el conac, le tiene que dar su puntillo. Besos
ReplyDeletevaya cenita rica...muy buena recomendacion
ReplyDeleteHola Espe, guapa tu
ReplyDeletees verdad , una tortillita de estas y una fruta o un iogurt, y cenas de 10
mil eptonets Susanna