Ingredients
Tomàquet natural triturat
Sal
Pebre
Ceba
Ratafia
Oli d´oliva
Preparació
Sofregir la ceba tallada molt petita, quan comenci a agafar color i afegirem el tomàquet, i deixarem que es sofregeixi, quan ja estigui quasi a fet li abocarem un vas de licor de Ratafia i deixarem reduir, condimentar amb sal i pebre al gust, i ja la tenim a punt per acompanyar qualsevol plat.
* En podem saltar el pas de sofregir el tomàquet i fer servir directament tomàquet de pot que ja be preparat.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna