Un àpat ràpid de fer, ideal per un dinar sense temps o un sopar informal...i que em porta molts bons records
Ingredients
Ous
Oli d´oliva
Mantega fosa
Sal
Pernil dolç tallat a llesques
Formatge tallat a llenques
Blat de moro en llauna
Pa de motllo
Preparació
Preparar dos ous ferrats per persona, amb oli d´oliva.
Untar quatre llesques de pa de motllo per les dues cares i col.locar en un plat ( dues i dues, cobrin el plat )
tapar el pa amb una llesca de pernil dolç, altre de formatge i per últim els dos ous ferrat , decorar amb blat de moro, si es desitja escalfar uns minuts al microones perquè es desfaci una mica el formatge.
Ideal amb una amanida verda.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna