Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 12 de novembre de 2014

Ous Amsterdam

Un àpat ràpid de fer, ideal per un dinar sense temps o un sopar informal...i que em porta molts bons records

Ingredients
Ous
Oli d´oliva
Mantega fosa
Sal
Pernil dolç tallat a llesques
Formatge tallat a llenques
Blat de moro en llauna
Pa de motllo

Preparació
Preparar dos ous ferrats per persona, amb oli d´oliva.

Untar quatre llesques de pa de motllo per les dues cares i col.locar en un plat ( dues i dues, cobrin el plat )
tapar el pa amb una llesca de pernil dolç, altre de formatge i per últim  els dos ous ferrat , decorar amb blat de moro,  si es desitja escalfar uns minuts al microones perquè es desfaci una mica el formatge.

Ideal amb una amanida verda.

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...