Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 12 de novembre de 2010

Tonyina roja a la planxa



La tonyina és un peix blau que es consumeix fresc o en conserva. La seua carn és ferma, agradable al paladar i nutritiva. Conté olis omega-3 molt importants per a una nutrició equilibrada

Ingredients.
Tonyina fresca de la part del llom tallada a llesques 
Oli d´oliva
Sal
All i julivert picant

Preparació
Posarem la planxa al foc que agafi temperatura, un cop calenta espolsar amb sal i tot seguit i posarem els talls de tonyina que haurem untat amb oli d´oliva pels dos costats, uns minuts abans de treure del foc, posarem per sobre l´all i julivert picats.

Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

49 comentaris:

  1. Susanna,
    Per la fotografia veig que els talls eren ben prims, això és important... una cocció llarga el podria fer massa eixut.
    Té molt bona pinta i és ben saludable.
    Una abraçada.

    ResponSuprimeix
  2. HOLA MANEL, GUAPO TU

    A LA CASA ELS I AGRADA TOT PRIM, TANT LA CARN COM EL PEIX,...LA VERITAT ES QUE QUEDA D´ALLÓ MÉS BO, RÀPID, SENZILL I SA

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  3. Que gracia justo hoy he comprado para congelar,se ve rico,rico ;))

    Besos susana

    ResponSuprimeix
  4. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    LA VERITAT ES QUE QUEDA DE "COGE PAN Y MOJA" JE,JE, Y EN UN PLIS PLAS UNA CENA LIGERA HECHA..

    YO TAMBIEN LO HAGO ESTO DE CONGELAR...PUES EN MI ZONA NO SIEMPRE SE ENCUENTRA DE FRESCO,

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  5. Susana que tal estas, has hecho un plato de toyina excelente, me gusta mucho el atún a la plancha, molt bó xiqueta.....saludos paco

    ResponSuprimeix
  6. HOLA SR. PACO, QUE TAL ?

    ESPERO I DESITJ0 DE TOT COR QUE LA SEVA SALUT ESTIGUI MOLT MILLORADA,...ESTIC MOLT CONTENTA DE LA SEVA VISITA,...QUE MACO..

    I TAMBÉ DE QUE LI AGRADI LA RECEPTA,...VERITABLEMENT QUEDA MOLT BO,

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  7. Mmmm que bona!
    la tonyina m'encanta acompanyada d'una bona confitura de ceba, prova-la i veuràs

    Bon cap de setmana

    ResponSuprimeix
  8. HOLA CUINA DE L´ESTANY, GUAPA TU


    LA CONFITURA DE CEBA EM TORNA LELA,..HUM...A CASA EN MENJEM MOLTA DE CEBA,..MENYS EL MEU FILL ..NO LA VOL NI VEURE, JE,JE

    AMB LA CONFITURA DE CEBA EN FAIG UNES TARTALETES QUE QUEDEN DE MORT MORTAL...

    MIL PETONETS I FINS AVIAT ,SUSANNA

    ResponSuprimeix
  9. Que pinta tiene este plato! Hay que probar!
    Besotes!!

    ResponSuprimeix
  10. Hola reina, com estàs? Quines ganes tinc de que agais el ritme, a veure si ens veiem.
    La tonyina d' aquesta manera es molt bona, es veuen uns talls molt macos.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponSuprimeix
  11. Ei, Susanna, avui també hem fet tonyina a casa, m'apunto la teva recepta per a la propera, ha de ser boníssima!

    ResponSuprimeix
  12. Pero que riquisimo se ve ese pescadito ummm, el atun me encanta y así tiene que estar para chuparse los dedos,un besazo

    ResponSuprimeix
  13. La tonyina és ben bona, però és fàcil pasar-se de cocció i que quedi eixuta... La teva recepta és molt bona i ho expliques perfecte!Un petó Susanna!(feia dies no et veia...)

    ResponSuprimeix
  14. Que delícia!
    Adorei a receita de atum!
    Beijinhos

    ResponSuprimeix
  15. ¡Riquíssim plat! em fascina la tonyina en totes les seves formes. Et va quedar enorme com sempre!
    Salutacions i bon cap de setmana, Susi. :o)

    ResponSuprimeix
  16. Jo la tonyina la poso segons, no crec que arribi al minut per banda. Pero vaja, que és una proposta molt i molt saborosa! :)

    ResponSuprimeix
  17. qui no es rendeix davant la simplicitat d´una tonyina a la planxa si ho te tot ? el meu fill li diu bistek de mar i tot i que els nens no són amants del peix al menys el meu delira per un tall així tal i com tu l´has fet, senzillet i tant agraït...
    una abraçada i segueixo la teva cuina.

    ResponSuprimeix
  18. Muy bueno Susana. Sencillo y rico.
    Un abrazo.

    ResponSuprimeix
  19. HOLA ÒSCAR, GUAPO TU

    ES SUPER RÀPID DE FER, I QUEDA DE 10

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  20. Ideal para una cena o una comida con una buena ensalada. Un besazo.

    ResponSuprimeix
  21. ¡Qué buenos lomos de atún nos has cocinado!

    Petons

    ResponSuprimeix
  22. Susana, ¡que rico! Te ha quedao con un color perfecto.
    Un abrazo.

    ResponSuprimeix
  23. HOLA NATI, GUAPA TU

    TIENES TODA LA RAZÓN, EN CASA LO UTILIZO SOBRE TODO PARA LA CENA, QUEDAS SATISFECHO Y LIGERO

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  24. I com costa que la tonyina quedi al seu punt, veritat? Has d'estar a l'agüait i no fer mil coses a la vegada, com acostumo a fer jo quan es prepara el dinaR!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponSuprimeix
  25. Hola Susanna, que tal todo?
    Me encantan los pescados a la plancha, que bueno se ve.
    Besos

    ResponSuprimeix
  26. HOLA KAKO, GUAPA TU

    ENCANTADA DE TU VISITA Y CELEBRO QUE TE GUSTE EL MENÚ

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  27. Tal i com a mi m'agrada.
    Passat per el meu blog que te he deixat un premi.

    ResponSuprimeix
  28. Susanna! Que rico platooo, nose porque escribo y se borra el coments! Bueno, si quedo algo me llevo para el camino!Besos!

    ResponSuprimeix
  29. HOLA CLAU, GUAPA TU

    EL COMENTARIO YA VES QUE HA LLEGADO, DE TODAS MANERAS ESTE MUNDO DE LA INFORMATICA ES UN MISTERIO,....JE,JE

    CUIDATE I MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  30. Yo de nuevo,y si todo un misterio la verdad! Te cuento que Calella de la costa queda en Barcelona, Galeano (escritor uruguayo) vivió exiliado allí en tiempos de dictadura militar en América Latina.
    Besos!!!y gracias por pasar!

    ResponSuprimeix
  31. HOLA CLAU, GUAPA TU

    SABES, ES QUE ME CHOCÓ AL VER EL NOMBRE DE LA POBLACIÓN , Y PENSÉ,..NO, NO, NO PUEDE SER LA MISMA, PENSANDO QUE IGUAL EN TU TIERRA HABIA UN PUEBLO O CIUDAD CON ESTE NOMBRE,...PUES BIEN YO VIVO A 15 MINUTOS EN COCHE DE CALELLA DE LA COSTA.....YA VES QUE EL MUNDO ES UN PAÑUELO...Y LO CERQUITA DE MI QUE VIVIÓ TU IDOLO...POR CIERTO EN UNA LINDA CIUDAD DEL MARESME http://www.calellabarcelona.com/


    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  32. Hola Susanna!!!
    la tonyina és un dels peixos que més ens agrada. Sobre tot, diuen a casa, perque no té espines...
    M´agrada la teva recepta.
    La provaré.
    Petonets.

    ResponSuprimeix
  33. HOLA TITANIII, GUAPA TU

    JE,JE, A CASA PASSA EL MATEIX, PEIX SIIII, PERÒ ESPINES NOOOOOO

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  34. HOLA MARTA, GUAPA TU

    TAL I COM DIEM QUASI TOTHOM...QUE BO I SENSE ESPINES...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  35. HOLA DOLÇA, GUAPA TU

    TENS TOTA LA RAÓ DEL MON, NI HAN COSES A LA CUINA QUE LES TENS QUE VIGILAR AMB ELS 5 SENTITS,...RECORDO PER EJEMPLE QUAN ERA PETITA A PROP DE CASA I TENIEM UNA "VAQUERIA" I CADA NIT ANAVEM A BUSCAR LA LLET ACAVADA DE MUNYR ( TOT UN LUXE) I AL ARRIVAR A CASA , ES CLAR ES TENIA QUE BULLIR, DONCS A LA QUE GIRAVES UN INSTANT EL CAP...PLAS...JA SORTIA DEL POT , JE,JE

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  36. HOLA AMPARO, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE SI, ESTABA RICO, RICO, A LOS MISMOS LES GUSTA TANTO EL PESCADO COMO LA CARNE, QUE ESTÁ COCINADITO,....NO LES VA LOS ALIMENTOS CPOCO HECHOS

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  37. HOLA JAVIER, GUAPO TU

    LA VERDAD ES QUE QUEDA MUY RICO, PENA QUE NO SIEMPRE ENCUENTRO DE FRESCO, AL MENOS EN MI ZONA,

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  38. HOLA MAI, GUAPA TU

    ENCANTADA DE LA TEVA VISITA, I DE QUE T´AGRADI EL MENÚ DEL DIA, A CASA TAMBÉ AGRADA MOLT, I MOLT,

    FINS AVIAT, I MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  39. HOLA MANDARINA, GUAPA TU

    ESTIC CONTENTA DE LA TEVA VISITA, COM SEMPRE JA O SAPS...

    UN PLAT RÀPID, SENZILL I PLE DE VITAMINES NATURALS

    MIL PETONETS, I FINS AVIAT SUSANNA

    ResponSuprimeix
  40. Hola Susanna,

    A ver cuándo te animas y veo una receta nueva por aquí

    Espero que todo marche bien

    Abrazos

    ResponSuprimeix
  41. HOLA JAVIER, GUAPO TU

    GRACÍAS POR TU VISITA, CONTENTA COMO SIEMPRE QUE ESTÁS AQUI,..

    TENGO UN MONTÓN DE RICAS RECETAS PARA COLGAR, PERO ULTIMAMENTE ENTRE EL TRABAJO FUERA Y DENTRO DE CASA, AÑADIDO CON ALGUNA HISTORIA FAMILIAR, ME QUEDA POCO TIEMPO PARA MI,...Y POR LA NOCHE NO ME APETECE PARA NADA PONERME AL PC...SOBRE DESEO TUMBARME EN EL SOFÁ,...Y ME DURMERMO RAPIDO,....PRONTO SI DIOS QUIERE EMPEZAREMOS A " MACHACAR" DE NUEVO

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  42. HOLA Mari - Strawberrycandy, GUAPA TU

    LA VERITAT ES QUE ES MOLT SA,

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  43. HOLA MERCÉ, GUAPA TU

    PER MI AQUESTA MIDA DE GRUIX ES L´IDEAL, QUEDA MOLT BEN CUINADA AIXÌ

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  44. HOLA AYNA, GUAPA TU

    A LOS MIOS LES ENCANTA....PORQUÉ NO TIENE ESPINAS, JE,JE

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  45. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    AIXÓ A SIGUT TRANSMICUINASIÓ DE PENSAMENTS, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  46. HOLA ANNA BETULO, GUAPA TU

    COM SEMPRE AQUI AL MEU COSTAT, GRÀCIES PELS TEUS COMENTARIS,
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  47. HOLA XANA, GUAPA TU

    CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA,

    MIL PETONETS I FINS AVIAT SUSANNA

    ResponSuprimeix
  48. HOLA CLAU, GUAPA TU

    CELEBRO QUE TE GUSTE, QUEDA RIQUISIMO Y ADEMÁS ES MUY SANO Y LIGERO
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...