Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 26 de gener de 2015

Pastisset de xocolates i maduixes


Ingredients
300 grams de farina especial pastissos
50 grams de xocolate en pols negra ( tipus Valor )
50 grams de sucre
100 grams de mantega tova
3 ous
Una culleradeta de llevat químic tipus (Royal )

Per la cobertura : Xocolate amb llet ( també pot ser negra )
Per decorar granets de xocolate blanca i negra
Maduixes

* Per untar el motlle una mica de mantega fossa i farina
* Motlle utilitzat, quadrat de 21x21, el pastisset queda amb una alçada de uns 4 cms.
* Sempre que fem un pastís escalfar el forn amb antelació als graus que ens indiqui la recepta.


Preparació
Separar les clares dels ous, batre les clares a punt de neu forta i reservar.

Tamisar junts la farina i el cacau.

Batre els rovells amb el sucre i la mantega tova fins que ens quedi com una maionesa, afegirem la farina i el cacau , quan estigui tot barrejat i afegirem la meitat de les clares d´ou, que serviran per amorosir la massa, un cop tot integrat, i afegirem la resta de les clares, ara si amb suavitat i si es possible amb una vareta de ferro, per no perdre l´aire que tenen dins.

Abocar al motlle que tindrem preparar ( engreixat i espolsat amb farina ), si es necesari anivellar la massa amb precaució i una espàtula de fusta.

Fornejar uns 25/30 minuts, dependrà del forn, a 165 graus

Un cop fet refredar sobre una reixeta, mentre fondre la xocolate de coberta al bany maria, si es  al microones ( sempre per espais de 30 segons,,,,que no s´ens cremi.)

Cobrir el pastisset amb la xocolate, decorar amb les gotes de xocolates blanques i negres, a més de les maduixes.

* Si agrada més la cobertura cruixent posar a la nevera, si no reservar a temperatura ambient

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...