Ingredients
300 grams de farina especial pastissos
50 grams de xocolate en pols negra ( tipus Valor )
50 grams de sucre
100 grams de mantega tova
3 ous
Una culleradeta de llevat químic tipus (Royal )
Per la cobertura : Xocolate amb llet ( també pot ser negra )
Per decorar granets de xocolate blanca i negra
Maduixes
* Per untar el motlle una mica de mantega fossa i farina
* Motlle utilitzat, quadrat de 21x21, el pastisset queda amb una alçada de uns 4 cms.
* Sempre que fem un pastís escalfar el forn amb antelació als graus que ens indiqui la recepta.
Preparació
Separar les clares dels ous, batre les clares a punt de neu forta i reservar.
Tamisar junts la farina i el cacau.
Batre els rovells amb el sucre i la mantega tova fins que ens quedi com una maionesa, afegirem la farina i el cacau , quan estigui tot barrejat i afegirem la meitat de les clares d´ou, que serviran per amorosir la massa, un cop tot integrat, i afegirem la resta de les clares, ara si amb suavitat i si es possible amb una vareta de ferro, per no perdre l´aire que tenen dins.
Abocar al motlle que tindrem preparar ( engreixat i espolsat amb farina ), si es necesari anivellar la massa amb precaució i una espàtula de fusta.
Fornejar uns 25/30 minuts, dependrà del forn, a 165 graus
Un cop fet refredar sobre una reixeta, mentre fondre la xocolate de coberta al bany maria, si es al microones ( sempre per espais de 30 segons,,,,que no s´ens cremi.)
Cobrir el pastisset amb la xocolate, decorar amb les gotes de xocolates blanques i negres, a més de les maduixes.
* Si agrada més la cobertura cruixent posar a la nevera, si no reservar a temperatura ambient
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna