Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 22 d’abril de 2010

FARCELLETS D´ESPARRECS AMB PASTA FILO

INGREDIENTS
ESPÀRRECS
PASTA FILO
SAL DE CUINA
PEBRE
OLI D´OLIVA
CEBA
TOMÀQUETS XERRI
CEBOLLÍ
FLOR DE SAL

ESCOLLIR ELS ESPÀRRECS MES MACOS I RESERVAR SENCERS

AGAFEM LA RESTE D´ESPÀRRECS , TALLAT PETITS I FREGIREM JUNT AMB LA CEBA TALLADA A JULIANA, A LA PAELLA I POSAREM 1 PART D´OLI PER 2 PARTS D´AIGUA
DEIXAR REDUIR FINS QUE JA NO QUEDI LIQUID, I RESERVAR.

MENTRE FAREM LA MATEIXA OPERACIÓ AMB ELS ESPÀRRECS MACOS ( SERAN PER ENGALANAR EL PLAT )

AGAFAR LA PASTA FILO, I FORMAREM UNS FARCELLETS AMB ELS ESPÀRRECS QUE TANCAREM AMB UNA FULLA DE CEBOLLÍ.

ESCALFAR EL FORN A 200.

FORNEJAR UNS 10/15 MINUTS , DEPÈN DEL FORN..

POSAR EN EL PLAT I PINTAR AMB UNA MICA D´OLI D´OLIVA, DECORAR EL PLAT AMB ELS ESPÀRRECS MACOS RESERVATS I ELS TOMÀQUETS XERRI, REGAR AMB UNA MICA D´OLI D´OLIVA, I CONDIMENTAR AMB FLOR DE SAL.

SERVIR I BON PROFIT




Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...