Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 22 d’abril de 2010

Farcellets d´espàrrecs amb pasta filo


Ingredients
Espàrrecs
Pasta filo
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Ceba
Tomàquets Cherry
Cibulet
Flor de sal

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.

Escollir els espàrrecs mes macos i reservar sencers.

Agafem la resta d´espàrrecs, tallat petits escaldar uns minuts i després sofregir amb oli d´oliva junt amb la ceba tallada petita ,  reservar.

Escaldar uns minuts els espàrrecs sencers i passar també per la paella ( serán per engaladar el plat ).

Tallar la pasta filo a quadrats ( porta varies capes ) i formarem uns farcellets posan dins els espàrrecs tallats que tenim guardar, tancarem amb una fulla de cibulet.

Fornejar uns 10/15 minuts, dependrá del forn.

Tot seguit o pasarem al plat de servir, pintarem els farcellets amb una mica d´oli d´oliva, decorar el plat amb els espàrrecs sencers i uns tomàquets cherry que regarem amb una mica d´oli i condimentarem amb flor de sal.

Bon profit.
  
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ Desitjo que t´agradi, petonets Susanna











Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...