2 lamines de pasta de full
Confitura de gerds ( -o- al vostre gust )
Sucre sense refinar de canya per posar per sobre, li dona un color daurat, torrat i bo
Un ou batut per pintar la coca
Un grapat de llardons esmicolats
Un grapat de pinyons crus ( si es posem una estona amb aigua, no es cremen al fornejar )
* Opcional sucre blanc fi, per decorar
Preparació
Encendrem al forn a 200 graus ( en el meu la part de baix i ventilador ), cada forn es diferent.
Posarem una lamina de pasta de full en una safata de forn, deixar el paper que ja porta a sota, tot seguit untarem amb la confitura- en aquest cas, de gerds -, deixar sempre un centímetre a tot voltant sense untar ja que desprès tindrem que unir les dues parts.
Posarem l altre lamina per sobre i unir tot el voltant, que quedi ben segellat, pintar amb ou batut, cobrir amb els llardons, sucre de canya i els pinyons.
Fornejar per espai de uns 25/30 minuts. dependrà del forn.
Treure del forn i refredar sobre una reixeta.
Si es vol decorar amb sucre fi, esperar que estigui ben freda.
Bon profit, a gaudir i si es en bona companya...millor !
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna