Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 4 de maig de 2011

Pizza de botifarra de pagès




Ingredients per la massa
200 grams d´aigua
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força


Ingredients per farcit

Salsa de tomàquet
Unes fulles de Alfàbrega fresca o seca
Formatge cremós ( tipus Mozzarella)

Botifarra de pagès si es ibèrica millor

Preparació de la massa amb la Thermomix
Posar en el vas, aigua + oli+ sal, 1 minut, 37 c, velocitat 4.

Afegir el llevat  fresc 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.

Estirar sobre una placa de forn pintada amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.


Mentre treure la pell de la botifarra , esmicolar i saltar-la a la paella amb una mica d´oli de oliva, no cal condimentar-la doncs ja porta sal i pebre.


Passat aquest temps, untar la base amb salsa de tomàquet i distribuir el farcit per sobre.

Pre-escalfar el forn a 200 c, i fornejar uns 15 minuts ( dependrà del forn.)

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...