Cigrons - que ja tindrem bullit - o de pot
Sal
Pebre
Unes gotes d Oli d´oliva
* Un recipient que entri dins dels calaix de la nostre fregidora, nosaltres hem fet servir un motlle de fer pastissos.
Preparació
Posarem els cigrons ben recorreguts en un bol, condimentar amb sal i pebre al gust, regar amb un raig d ´oli d´oliva, remenar bé perquè arribi per arreu......i ja està a punt per passar a Lanova.
Les hem posat al programa " Vegetals " uns 15 minuts,, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna