Ingredients per la massa
200 grams d´aigua
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força
Ingredients per farcit
Barretes de surimi
Tonyina amb oli
Salsa de tomàquet
Olives negres
Unes fulles de Alfàbrega fresca
Formatge cremós ( tipus Mozzarella)
Preparació de la massa amb la Thermomix
Posar en el vas, aigua + oli+ sal, 1 minut, 37 c, velocitat 4.
Afegir el llevat fresc 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.
Formar una bola, tapar i reposar en lloc càlid 1 hora.
Estirar sobre una placa de forn pintada amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.
Passat aquest temps, untar la base amb salsa de tomàquet i distribuir el farcit per sobre.
Pre-escalfar el forn a 250 c, i fornejar uns 10 minuts ( dependrà del forn.)
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Estirar sobre una placa de forn pintada amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.
Passat aquest temps, untar la base amb salsa de tomàquet i distribuir el farcit per sobre.
Pre-escalfar el forn a 250 c, i fornejar uns 10 minuts ( dependrà del forn.)
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Tiene una pinta estupenda!!! me enanta la idea de ponerle surimi!
ResponEliminabesos guapa
Que buena pinta! y la mezcla de ingredientes genial!!
ResponEliminaPetonets
Susanna,mmmmmmmmmmm vaya coca que has preparado niña, rebona...paco
ResponEliminaMe encanta la pizza y más desde que hago la masa en casa, pero surimi no he puesto nunca. Besos
ResponEliminaUna propuesta super rica e interesante.
ResponEliminaPara mi con mucho atún y nada de queso.
Besitos a la más guapa.
;-D
Me encanta la tollina, que rica esta!!
ResponEliminaUn besito
Mai hi he posat surimi a la pizza i la veritat es que no entenc perquè, perquè no es una cosa que digui, es que no se'm hauria ocurregut mai... però crec que pot donar un toc molt bó. Ademès, ja amb tonyina de per si m'agrada :)
ResponEliminaUn petó!
Que bona quina pinta, nosaltres cada divendres es dia de pizza.
ResponEliminaQué pizza más rica, tiene un aspecto increíble.
ResponEliminaUn beso
¡Qué buena esta pizza! Me parece muy original. Tomamos nota para el HEMC ¡buena aportación! Muchas gracias. Además, así he podido conocer tu blog, que no lo conocía y me ha parecido fabuloso. ¡Gracias!
ResponEliminaQue buena pinta Sussana, una pizza casolana con cal!!
ResponEliminaMolta sort en el concurs!
Una abraçadaaaaa!
Hola Romescaire, guapo tu
ResponEliminaje,je, moltes gràcies, fa molts anys que em faig les pizzes a casa, amb aquesta formula, i la massa queda molt i molt bona, celebro que t´agradi
mil petonets Susanna
Que bona aquesta pizza! Crec que no hi ha ningú que no li agradi la pizza.. Sempre ve tant de gust per sopar, i més si és casolana com la teva.
ResponEliminaPetons.
Pues tiene un aspecto estupendo. Suerte en el concurso.
ResponEliminaUn beso.
una bona proposta de pizza! de petita sempre em demanava la de tonyiona! jijiji. Per sort he evolucionat i ara m'agraden més! petonets
ResponEliminaHola Mari, guapa tu
ResponEliminaa casa si no es amb la massa casolana no els i agrada,...es que els tinc tant mimats,....je,je
mil petonets Susanna
Quina pizza, es veu deliciosa, a casa meva durava 5 minuts els encanta la pizza.
ResponEliminaPetons
Que ricaaa,uhmmm,Feliz día, un beso.
ResponEliminaLa pizza te ha quedado estupenda, hay que ver lo socorridas que son.
ResponEliminaBesitos,
quina bona pizza,m'agraden tant i aquesta una mica si que me la menjaria jejej petons
ResponEliminaJa fa estona que he dinat, però veient la teva pizza no m'importaría menjar un bon troç.
ResponEliminaPetons reina.
Ains!!! Que tindràn les pizzes fetes a casa que totes tenen tant bona pinta !!!!
ResponEliminapetons gastronómics.
Sussana le metia mano ahora mismo. Qué pinta mas buena.
ResponEliminaBesotes y feliz día
¡Qué rica! Pásame un trocito para la cena. Buen día
ResponEliminaTiene una pinta estupenda!!!!
ResponEliminaMe encanta el color que tiene!!!
Besitos!!!!!!!!!!!!!!!!
Hola Agnés, guapa tu
ResponEliminadoncs amb la olla magica, en un plis, plas, podràs fer-ne de tant bones, je,je
mil petonets Susanna
No hay nada mejor que la pizza hecha en casa.. y esta es una buena muestra de ello!! Petonets
ResponEliminaHola Sr, Paco, guapo
ResponEliminaa casa els i agrada molt per sopar el cap de setmana,...es que els tinc tant mimats...je,je
mil petonets Susanna
pizza! q rico!
ResponEliminaHola JUliana, guapa tu
ResponEliminacelebroq ue te guste, la tuya tambien tiene muy buena pinta
mil petonets SUsanna
Hola Cuina de L´Eri, guapa tu
ResponEliminatens tota la raó, com fet a casa res
mil petonets Susanna
Hola Maria Alosno, guapa tu
ResponEliminaqueria hacerte un comentario en tu blog sobre el menú de las patatas que me parece divino, y no me deja..
celebro que te guste la pizza
mil petonets Susanna
Hola Marus, guapa tu
ResponEliminacomo sabes para que una pizza sea buena tenemos que partir de una buena base,....como todo en esta vida,..pues con esta base , ...y hechale guindas al pavo...
mil petonets Susanna
Hola Curra, guapa tu
ResponEliminaestoy contenta con tu visita y que encima te gusta mi pizza, je,je
mil petonets Susanna
Hola com gat i gaos, guapa tu
ResponEliminacom a casa res,
mil petonets Susanna