Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 12 de març de 2011

Panets de mascarpone, llet i mel






Ingredients ( per 12 panets de 50 grams de massa)
50 grams de mel d´abelles
35 grams de mantega a temperatura ambient
150 grams de llet
60 grams de mascarpone ( o iogurt )
15 grams de llevat de flequer
300 grams de  farina de força ( tamisada)
5 grams de sal


Preparació de la massa amb la Thermomix
( també es pot fer a ma o amb panificadora )
Posar en el vas, mel + llevat fresc + mantega + llet + mascarpone o iogurt  1 minut, 37 c, velocitat 4.


Afegir  desprès la farina  tamisada  + sal  6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.


Fer una bola  tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.


Ara farem 12 porcions, els i donarem forma de bola i les posarem en una safata apta per anar al forn o en motllos individuals , polvoritzar amb aigua ,tapar i deixar reposar una hora en lloc càlid.


Mentre escalfar el forn a 200c, fornejar uns 12/15 minuts ( dependrà del forn) , un cop fora pintar amb mantega fosa tot seguit , i deixar refredar sobre una reixeta.


Deliciosos , Bon profit


 AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...