Ingredients
Carxofes senceres
Sal
Pebre
Oli d´oli
Preparació
Netejar sota l aixeta les carxofes, NO es necessari de treure cap fulla.
Bullir senceres per espai d´uns 10/15 minuts, dependrà de la mida de les peces.
Deixar a refredar uns minuts, i ara amb precaució de no trencar-les les anirem obrin amb els dits, les posarem dins de la nostre fregidora, condimentar amb sal i pebre al gust, unes gotes d´oli d´oliva ....i ja estan a punt ...
Les hem posat al programa " patates " 200 graus uns 10 minuts,, de tant en tant, vigilar
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort amb oli o al forn.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna