TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 15 de març del 2023

Coques de llardons , versió mossegada


Ingredients ( no indiquem quantitat, ja que dependrà de les peces que es vulguin fer )

Làmines de pasta de full
Ametlles laminades -o- pinyons
Llardons esmicolats petits
Sucre al gust

Per pintar les peces, una mica de llet -o- ou batut

* Opcional també es poden fer alguns farcits de xocolate tipus -nutella-

Preparació
Encendre el forn a 200 graus.

Tallarem la pasta de full en petites peces, pintar amb una mica de llet -o- d ou batut, posar per sobre els llardons, els ametlles -o- pinyons i el sucre a gust.

A la versió farcida de nutella, posarem la crema de xocolate sobre la meitat de la peça  i tancarem amb una forquilla, la resta igual. 
( Quan es treuen del forn es poden decorar per sobre amb xocolate )

Fornejar a 200 graus uns 15 /20 minuts, dependrà com sempre del forn i mida de les peces-

Bon profit, a gaudir i si es amb bona companya millor .

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

1 comentari:

  1. Qué bones Susanna, així de mida petita es poden fer variades i tastar una de cada.
    Petons maca.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...