Ingredients
Dues planxes de pasta de full
Un pot de nata de muntar
Pinyons, ametlles, al gust
Llet, ou batut -o- aigua .... al gust per pintar
Sucre per posar per sobre i també per endolcir la nata
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus, d alt i baix .
Mentre tallarem les planxes de pasta de full en rodó i farem un forat al centre de cada planxa, enfornar - millor per separat - uns 20 minuts a 200 graus, cada una. ( temps orientatiu..... dependrà del forn )
A una d elles la pintarem amb un pinzell amb aigua,-o-, llet, -o- ou batut, li posarem els fruits secs, sucre,......abans d´enfornar, es clar...( que si els posem en remull abans, no es cremaran...)
Mentre es refreden podem muntar la nata, després només tenim que farcir......i a gaudir, si es en bona companya millor !!.
Bon i Feliç dia de Rams !!
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna