Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 16 de juliol de 2012

Pastissets de poma i cireres, i palets amb sèsam


La meva petita aportació 
http://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/2012/06/20/la-recepta-del-15-de-juliol-3/

Ingredients
Unes lamines de pasta de full ( hojaldre )
Cireres fresques madures
Pomes
Coco ratllat
Sèsam
Sucre
Confitura d´albercoc
Un ou batut

Preparació
Escalfar el forn a 200 º

Mentre tallarem la pasta de full a quadrats petits, pintar amb ou batut, a sobre i posarem la poma tallada a llesques primes forman una flor i en el centre una cirera fresca sense l´os ( si no es te l´aparell per poder-li treure, doncs li podem deixar, pero això si avisarem als comensals, no sigui que i deixin una dent ), ensucrar i enfornar uns 15 minuts, dependrá del forn i la mida del quadrats.

Deixar refredar una mica sobre una reixeta, mentre desferem al foc la confitura amb unes gotes d´aigua fins que ens quedi com un barnís, pintarem les peçes i espolçarem coco ratllat a tot el voltant.

Amb les sobres de la pasta de full ( hojaldre ), en farem unes tires que pintarem amb ou batut i cargolarem sobre un plat amb sèsam, desprès ensucrarem i posarem al forn durant uns 10/ 15  minuts, queden deliciosos i no tirem res de res.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...