La meva petita aportació
http://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/2012/06/20/la-recepta-del-15-de-juliol-3/
Ingredients
Unes lamines de pasta de full ( hojaldre )
Cireres fresques madures
Pomes
Coco ratllat
Sèsam
Sucre
Confitura d´albercoc
Un ou batut
Preparació
Escalfar el forn a 200 º
Mentre tallarem la pasta de full a quadrats petits, pintar amb ou batut, a sobre i posarem la poma tallada a llesques primes forman una flor i en el centre una cirera fresca sense l´os ( si no es te l´aparell per poder-li treure, doncs li podem deixar, pero això si avisarem als comensals, no sigui que i deixin una dent ), ensucrar i enfornar uns 15 minuts, dependrá del forn i la mida del quadrats.
Deixar refredar una mica sobre una reixeta, mentre desferem al foc la confitura amb unes gotes d´aigua fins que ens quedi com un barnís, pintarem les peçes i espolçarem coco ratllat a tot el voltant.
Amb les sobres de la pasta de full ( hojaldre ), en farem unes tires que pintarem amb ou batut i cargolarem sobre un plat amb sèsam, desprès ensucrarem i posarem al forn durant uns 10/ 15 minuts, queden deliciosos i no tirem res de res.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Quins pastissets més temptadors Susanna, segur que són una delícia!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Caram Susanna, ara me'n menjaria un parellet sense dubtar-ho!!
ResponEliminaPer cert, t'animes a ajudar-me a publicar el coc núm.60?
PTNTS
Dolça
Caram Susanna, ara me'n menjaria un parellet sense dubtar-ho!!
ResponEliminaPer cert, t'animes a ajudar-me a publicar el coc núm.60?
PTNTS
Dolça
Que rico! Lo tengo que probar! Besos!!
ResponEliminaMolt bona pinta, m'emporto la recepta :)
ResponEliminaque buenoooooo me llevo uno de cada para probar¡¡¡
ResponEliminaSusanna,
ResponEliminauns pastissets la mar de bons
que pintaza por favor, besitos
ResponEliminaNos encantan los pasteles que llevan frutas! Riquisimos seguro!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
Que bona e interesant aquesta tarta.
ResponEliminapatonets maca
Pasta de full i poma per mi ja es un éxit segur, m'encanta!
ResponEliminaPetons maca!
que bons i lleugers es veuen, segur que no en deixaria ni un amb el que m'agraden aquests pastissos...petons
ResponEliminaUnos pastelitos deliciosos y fáciles de hacer.
ResponEliminaUmmm me encantan ahora mismo me comía dos que ricos. Petonets.
Sembla bo, molt bo, susanna! Quina bona idea, barrejar-hi les cireres. Petonets!
ResponEliminaQue buenos!!!!
ResponEliminael hojaldre relleno y con frutitas
es una delicia.
Mil besos
Mi hija adora el hojaldre...y es ella, la que lo suele preparar a su gusto....le pasaré tu receta.....
ResponEliminabesos.
que rico madre mia, me encanta, besos
ResponEliminaDesprès que diguin que no som unes reines de la cuina , eh ??...molt bones postres !!!
ResponEliminapetonets...i ben aprofitades !!! ja,ja,ja...
Ummmm quina bona pinta
ResponEliminaPetons
Me los llevo para el cafe de hoy! Que rico!
ResponEliminaHola preciosa mía!!!!
ResponEliminaQue rico todo, son ideales para acompaña de un rico café con leche. Guardarme algo heee :)
Un besito preciosidad
Es verdad, que buena pínta tienen! si pudiera, yo también me llevaba uno para mi té jijii
ResponEliminaBesitosss.
Que bo Susanna, te una pinta deliciosa.
ResponEliminaQuina recepta més fresqueta, ideal per aquests dies :)
ResponEliminaAra me'n menjava un troç!
Bon estiu, petons
Hola Susanna guapa, que cosa más rica!!!~
ResponEliminaBesitos desde Holanda
Seguro que están tán rícos, como parecen!
ResponEliminaEspero que estés pasandolo bién , tanto si estás de vacas como si nó, yo me voy el martes a mi pueblo con mi mami!
Besitosss.
ummmm...interesant.
ResponEliminaÇok güzel bir paylaşım teşekkür ederim endustriyel mutfak - cay makinasi - cay makinesi - semaver - tost makinasi - doner makinasi - kahve makinasi - sut isiticisi - meyve suyu sogutucusu - izgara - portakal sikma makinasi - sicak cikolata makinasi -
ResponEliminaHola Susana, con este calor vengo a tu blog buscando helados, me da agobio pensar en el horno. Cuando tenga tiempo te hablaré de un pastel que ha sido seleccionado este año en Hungría como la tarta del año y del cual he podido hacer fotos en mi viaje.
ResponEliminaUn abrazo y buen verano.
Hola Susanna, estas recetas tan fáciles son las mejores. Por cierto gracias por seguir mi blog, yo también te sigo a ti.Bss.
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