Pa de pagès, pa de brioix, barra de pa,...... - millor que estigui una mica sec-
Llet
Ou batut
Unes pells de llimona, taronja, una branqueta de canyella, i una mica de sucre ...( per bullir amb la llet)
Sucre i canyella en pols ( per arrebossar un cop fetes )
Una mica d´oli - si es en spray millor -
* Les nostres modificacions, a casa no fem l infusió de llet, quan donem la volta a la torradeta li posem una mica de sucre per sobre i deixem que s acabi de cuinar, no passem per sucre i canyella. ( per salut i evitar passa dolçor )
Preparació
Bullir la llet amb unes pells de llimona, taronja, una branqueta de canyella, sucre ..,, deixar temperar. i colar.
Tallarem el pa recollit a llesques d´un dit de gruix, i les posarem en una safata amb la llet, que quedin més sucades.
Seguidament passarem les llesques de pa pel ou batut...
Les posarem dins de la nostre fregidora d´aire que haurem untat amb un pinzell o spray amb unes gotes d´oli d´oliva , en una sola capa i que no es toquin entre elles.....fer el mateix per la part que queda a sobre.....o sigui untar....
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 - uns 14 minuts, de tant en tant, vigilar i donar la volta als 7 minuts , important de ferles a tandes que no es toquin entre elles.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella amb oli, o al forn
Un cop fetes arrebossar amb sucre i canyella - al gust -
Esperem que hagi estat del vostre gust, Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna