Ingredients
Bacallà al punt de sal
Farina de cigró
Llet
Preparació
* La funció de la llet es estovar el peix gràcies a uns enzims que conté, que fa que es trenquin les proteïnes i la carn -o- el peix queda mes tendre.
Tallar el bacallà a peces, nosaltres hem fet tires, i el posarem una estona en remull amb llet...
desprès colar, no es necessari posar sal.
Passarem per la farina de cigró , posarem unes gotes d´oli d´oliva a la base de la nostre fregidora, també untarem una mica per sobre de cada peça, a casa o fet amb un espray, va millor que amb pinzell.....
i ja està a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 graus uns 10 minuts per un costat, donar la volta i amb uns 8 minuts per l altre costat ja estaven a punt, vigilar .
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort o al forn.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hola, Susanna.
ResponEliminaTot bé? Jo no tinc la fregidora d'aire, però em pica la curiositat per veure com queda de bo (no he tastat mai res fet amb ella). Veig que tu la fas servir força. Es nota molt la diferència del fregit amb oli?
Una abraçada,
Nani