TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 21 de juny del 2023

Bacallà arrebossat amb farina de cigró i cuinar amb la fregidora d´aire sense greixos Lanova




Ingredients
Bacallà al punt de sal
Farina de cigró
Llet

Preparació

La funció de la llet es estovar el peix  gràcies a uns enzims que conté, que fa que es trenquin les proteïnes i la carn -o- el peix queda mes tendre.

Tallar el bacallà a peces, nosaltres hem fet tires, i el posarem una estona en remull amb llet...
desprès colar, no es necessari posar sal.

Passarem per la farina de cigró ,  posarem  unes gotes d´oli d´oliva a la base de la nostre fregidora, també untarem una mica per sobre de cada peça, a casa o fet amb un espray, va millor que amb pinzell.....


i ja està a punt per passar a Lanova.


Les hem posat a  200 graus uns 10 minuts per un costat, donar la volta i amb uns 8 minuts per l altre costat ja estaven a punt, vigilar .

* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.

* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort o al forn.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

1 comentari:

  1. Hola, Susanna.
    Tot bé? Jo no tinc la fregidora d'aire, però em pica la curiositat per veure com queda de bo (no he tastat mai res fet amb ella). Veig que tu la fas servir força. Es nota molt la diferència del fregit amb oli?
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...