TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 11 d’agost del 2010

Rotllets de pasta filo de verdures saltejades

 


La massa filo -o- brick, està forma pel moltes fines lamines de pasta, que en coure queda molt cruixent, i es utilitzada per fer farcida.

Es necessari hidratar la massa amb algún tipus de greix..... oli d´oliva, de gira-sol, mantega..., també es important que si estàs molta estona sense utilitzar-la, sigui coberta, en cas contrari ens quedará seca i trencadissa.
 

Ingredients
1 paquet de pasta "filo "
Ceba
Pebrot vermell
Ceba
Pastanaga
CarbassóTomàquet fregit
Sal
Pebre

Preparació

Tallarem tota la verdura i la passarem per la paella amb una mica d´oli, quan ja estigui a punt afegir el tomàquet , deixar reduir una mica, condimentar amb sal i pebre al gust, deixem refredar una mica.

Agafar les fulles de pasta filo i les farcim formant rotllets ( o triangles ), pintar la punta final de la pasta amb una mica d´aigua que ens servirà de cola.


Per cuinar.les tenim dues versions:

1.- Al forn que ja tindrem escalfat a 200 graus, ( les pintarem per sobre amb oli d´oliva ) durant uns 15 minuts aproximadament,  dependrà del forn

2.- Fregir.les amb abundant oli.


Acompanyar d´una salsa, arròs blanc, pasta, amanida....


Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/Dsesitjo que t´agradi , petonets Susanna 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...