Ingredients
Mares de lluç obertes i sense espines
Ou batut
Farina
Sal
Pebre
Oli de gira.sol per fregir
Pebrots verds
Arròs bullit per acompanyar el plat
Salsa de tomàquet
Preparació
Passar les mares de lluç condimentades amb sal i pebre al gust per ou batut i després farina, espolsar la farina que sobri i fregir amb abundant oli calent.
De la mateixa manera fregirem també el pebrot verd.
Acompanyar amb arròs blanc i salsa de tomàquet
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hola Susanna, que tiempo sin saber de ti, guapa!
ResponEliminaTus recetas siempre tan ricas.
Besitosss.
eo eo...holaaa Susanaaaa que bueno que estés de regreso,eres de los blogs que se echan de menos...buenísimoooo ese pescadito.
ResponEliminaUn besote
Qué bo està el peix arrebossat nena i amb aquesta bona companyia.
ResponEliminaMolts petons.
Hola Sussana que tal quants dies sense veure'ns, t'has pres un descans?, Espero si. aquesta lluç t'ha quedat estupenda com tot i l'acompanyament superrico.
ResponEliminapetons guapa
Que pescado más delicioso, con lo rico que es el pescado frito, a mi me encanta.
ResponEliminaBesos
Hola Susanna!, celebro tornar a veure't en actiu. Un peixet boníssim i amb un acompanyament perfecte. A reveure!
ResponEliminaChe que booooo, un beset.
ResponEliminaMira, aquesta setmana estava d'oferta la mare de lluç al Mercadona i també l'he fet. Jo però només hihe posat farina, sense ou.
ResponEliminaPer canviar una mica :)
Una salutació
HOLA OSCAR, GUAPO TU
ResponEliminaJO QUAN ESTÀ D´OFERTA EN COMPRO UNA BONA PILA I LA CONGELO, QUEDA ESTUPENDA,..I QUE BONA QU´ESTÁ ,VERITAT ?
MIL PETONETS SUSANNA
¡Halaaaaa! Que pinta
ResponEliminaUn Cordial Saludo desde
PASTELERIA MUNDO DE FANTASIA
HOLA SR. JOSÉ RAMÓN, QUE TAL ??
ResponEliminaGRÁCIAS POR SU VISITA, SEGURO QUE MUY LLENO DE DULCE TRABAJO POR ESTAS FECHAS LLENAS DE FIESTAS LOCALES, BODAS, CUMPLES.....
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA,GUAPA TU
ResponEliminaES UNA BONA MANERA DE QUE ELS DE CASA MENGIN PEIX, NET, POU I SENSE ESPINES....AIXÒ ES UN FACTOR PEL QUE MOLTES PERSONES PASSEN DE MENJAR-LO
PETONETS SUSANNA
HOLA CAPISI, GUAPA TU
ResponEliminaFACÍL I DELICIÓS PLAT,
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MERCÉ, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE T ´AGRADI EL PLAT,PETONETS ESTIMADA , SUSANNA
HOLA ANNIE, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE QUEDA DELICIOSO
PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA JOSE, GUAPA TU
ResponEliminaAIXÍ TOTHOM EL MENJA SENSE PROTESYAR, JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaJE,JE TE QUIERO I CONTENTA QUE TE GUSTE EL MENÚ DE HOY
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETITA DE RICO PESCADO
PETONETS SUSANNA