TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 5 d’agost del 2010

Mare de lluç arrebossada amb guarnició

Ingredients
Mares de lluç obertes i sense espines
Ou batut
Farina
Sal
Pebre
Oli de gira.sol per fregir
Pebrots verds
Arròs bullit per acompanyar el plat
Salsa de tomàquet

Preparació
Passar les mares de lluç condimentades amb sal i pebre al gust per ou batut i després farina, espolsar la farina que sobri i fregir amb abundant oli calent. 

De la mateixa manera fregirem també el pebrot verd.

Acompanyar amb arròs blanc i salsa de tomàquet

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna  

18 comentaris:

  1. Hola Susanna, que tiempo sin saber de ti, guapa!
    Tus recetas siempre tan ricas.
    Besitosss.

    ResponElimina
  2. eo eo...holaaa Susanaaaa que bueno que estés de regreso,eres de los blogs que se echan de menos...buenísimoooo ese pescadito.

    Un besote

    ResponElimina
  3. Qué bo està el peix arrebossat nena i amb aquesta bona companyia.
    Molts petons.

    ResponElimina
  4. Hola Sussana que tal quants dies sense veure'ns, t'has pres un descans?, Espero si. aquesta lluç t'ha quedat estupenda com tot i l'acompanyament superrico.
    petons guapa

    ResponElimina
  5. Que pescado más delicioso, con lo rico que es el pescado frito, a mi me encanta.
    Besos

    ResponElimina
  6. Hola Susanna!, celebro tornar a veure't en actiu. Un peixet boníssim i amb un acompanyament perfecte. A reveure!

    ResponElimina
  7. Mira, aquesta setmana estava d'oferta la mare de lluç al Mercadona i també l'he fet. Jo però només hihe posat farina, sense ou.

    Per canviar una mica :)

    Una salutació

    ResponElimina
  8. HOLA OSCAR, GUAPO TU

    JO QUAN ESTÀ D´OFERTA EN COMPRO UNA BONA PILA I LA CONGELO, QUEDA ESTUPENDA,..I QUE BONA QU´ESTÁ ,VERITAT ?

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. ¡Halaaaaa! Que pinta
    Un Cordial Saludo desde
    PASTELERIA MUNDO DE FANTASIA

    ResponElimina
  10. HOLA SR. JOSÉ RAMÓN, QUE TAL ??

    GRÁCIAS POR SU VISITA, SEGURO QUE MUY LLENO DE DULCE TRABAJO POR ESTAS FECHAS LLENAS DE FIESTAS LOCALES, BODAS, CUMPLES.....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA ANNA,GUAPA TU

    ES UNA BONA MANERA DE QUE ELS DE CASA MENGIN PEIX, NET, POU I SENSE ESPINES....AIXÒ ES UN FACTOR PEL QUE MOLTES PERSONES PASSEN DE MENJAR-LO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA CAPISI, GUAPA TU

    FACÍL I DELICIÓS PLAT,

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. HOLA MERCÉ, GUAPA TU

    CELEBRO QUE T ´AGRADI EL PLAT,PETONETS ESTIMADA , SUSANNA

    ResponElimina
  14. HOLA ANNIE, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE QUEDA DELICIOSO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. HOLA MARIA JOSE, GUAPA TU

    AIXÍ TOTHOM EL MENJA SENSE PROTESYAR, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  16. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    JE,JE TE QUIERO I CONTENTA QUE TE GUSTE EL MENÚ DE HOY
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  17. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETITA DE RICO PESCADO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...