Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 5 d’agost de 2010

Rotllets de pasta filo de verdures saltejades




Ingredients
1 paquet de pasta "filo "
Ceba
Pebrot vermell
Ceba
Pastanaga
CarbassóTomàquet fregit
Sal
Pebre

Preparació
Tallarem tota la verdura i la passarem per la paella amb una mica d´oli, quan ja estigui a punt afegir el tomàquet , deixar reduir una mica, condimentar amb sal i pebre al gust, deixem refredar una mica.

Agafar les fulles de pasta filo i les farcim formant rotllets ( o triangles ), pintar la punta final de la pasta amb una mica d´aigua que ens servirà de cola.


Per cuinar.les tenim dues versions:

1.- Al forn que ja tindrem escalfat a 200 graus, ( les pintarem per sobre amb oli d´oliva ) durant uns 15 minuts aproximadament,  dependrà del forn

2.- Fregir.les amb abundant oli.


Acompanyar d´una salsa, arròs blanc, pasta, amanida....


Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/Dsesitjo que t´agradi , petonets Susanna 

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...