TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 21 d’octubre del 2010

Sardines sense espines, arrebossades


Ingredients
Sardines crues, sense espines
Sal
Pebre
Oli de gira-sol per fregir
1 ou batut
Farina de blat ( també pot ser de cigró )
1 culleradeta de llevat químic ( tipus Royal )
 
Preparació
Passar les sardines netes i sense espines, condimentades amb sal i pebre al gust, primer pel ou batut, després la farina seca que ja tindrem tamisada amb el llevat.

Fregir i escórrer sobre una reixeta ( millor que amb paper de cuina )
 
Acompanyar d´amanida, patates fregides, arròs bullit, pasta......i bona companya !!

Bon profit
 
Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/ desitjo que t´agradi, petonets Susanna

48 comentaris:

  1. Hola Susana, ¿hay cosa más sana que la dieta mediterránea? ¿pescaito frito, ensalada, verdura......?
    Las sardinas fritas tal y como nos propones es todo un manjar. Hace tiempo que no las preparo así, hago mucho los boquerones, anoche sin ir más lejos fue la cena de mi hija, pero antes los tuve una hora en limón, ajitos y perejil, es la única forma en la que consigo que se coma los boquerones, así que me has dado la idea de introducirle en su dieta las sardinas rebozadas.
    Un abrazo preciosa.

    ResponElimina
  2. HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU

    QUE TAL PRECIOSA, MUCHOS DIAS SIN VERNOS, VERDAD, ES QUE HE ESTADO BASTANTE LIADA,..Y POR LA NOCHE ESTABA TAN CANSADA QUE SOLO ME APETECIA NO HACER NADA DE NADA...JE,JE,..YA HAN PASADO LAS CALORES Y ESPERO PRONTO PONERME AL DIA CON TODA LA FAMILIA COCINERA

    PUES ES EL UNICO SISTEMA QUE CONSIGO DE MI HIJO COMA PESCADO, ASÍ SIN ESPINAS....


    CUIDATE MUCHO, MIENTRAS RECIBE MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. boníssim!, jo ho faig amb el seitó i així preparat sense les espines és ideal per als nens i els grans!.Una abraçada Susanna.

    ResponElimina
  4. SUSANA, que tal estas, mira por dónde hemos coincidido hoy con las sardinas rebozadas, no he acompañado con champiñones, pero tenia en el frigo col hervida y he rebozado con huevo y después a la sartén, estaban muy ricas, me alegro saludarte susana........saludos paco

    ResponElimina
  5. Hola guapa, encara continues esgotada?
    Ja tinc ganes de veure't a diari per la cuina i veurens cara a cara també.
    M'has fet venir gana amb aquest peix.
    Petons.

    ResponElimina
  6. HOLA MERCÈ, GUAPA TU

    SI,SI AMB ELS SEITÓNS TAMBÉ O FAIG, TOT SIGUI PERQUÈ MENGIN PEIX, JE,JE

    MIL PETONETS I FINS AVIAT, SUSANNA

    ResponElimina
  7. HOLA ANNA, GUAPA TU

    QUE TAL NENA?...HE TINGUT UN ESTIU MOLT PLÉ D´HISTORIES ...JA SEMBLA QUE COMENÇA LA CALMA, GRÀCIES A DÉU...JE,JE

    TING QUE POSAR-ME AL DIA, AIXÒ NO POT PAS SER..

    HE CUINAT MOLT..I TING MOLTES RECEPTES PER COMPARTIR...

    SORT QUE NO ES ESTIU TOT L´ANY....SI NÓ ACAVARIEM TOTS BOIXOS

    TING MOLTES GANES DE VEURE-T

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. Hola Susanna!!!!
    Quan m´alegro de veurat, de veritat que et trobaba molt a faltar i pensava que et pessaria.
    Aquest peix te un aspecta bonissim.
    T´envio un petó molt fort i estic molt,moly contenta de veura les tevas receptes.
    Un petò.

    ResponElimina
  9. HOLA GLÒRIA, GUAPA TU

    ESTIC MOLT CONTENTA DE QUE EM TROBESIS A FALTAR, DE TOT COR...COM HE COMENTAT HE ESTAT MOLT LIADA, CANSADA,DESANIMADA, ESGOTADA, DE TOT....SORT QUE JA HA PASSAT L´ESTIU, I SEMBLA QUE TORNA LA CALMA..

    EN TINDREM QUE POSAR LES PILES I CANYA ...JE,JE

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. HOLA COCAS DE SABADO, GUAPA TU

    ENCANTADA DE LA TEVA VISITA, QUAN TINGUI CALMA MIRARÉ TOTES LES TEVES RECEPTES,...HUMMM DIVINES, DE MOMENT JA ET TING A LA LLISTA DE CONTROL, DONCS NO VOLDRIA PAS PERDRE´M LES TEVES NOVES RECEPTES,..

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. Hayırlı akşamlar, çok leziz ve iştah açıcı bir görüntüsü var ellerinize, emeğinize sağlık.

    Saygılar.

    ResponElimina
  12. HOLA FUAT GENCAL,

    HOŞGELDİNİZ YOU MY Ölümcül GİBİ BU YAPILAN MY MUTFAK, İÇİN,
    KOLAY VE LEZZETLİ, ben de ben UMUT, senin aşk
    kısa süre sonra tekrar kontrol edin

    MIL Besos, SUSANNA

    ResponElimina
  13. HOLA SR. PACO, QUE TAL ?

    MOLTS DIES SENSE NOTICIES, ESTIC UNA MICA DESCONECTADA,..PERÒ JA ENS ANIREM POSÀN AL DIA,...CELEBRO LA SEVA VISITA, I ARE PASARÈ PER LA SEVA CUINA...FINS ARE

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. Susanna, como me recuerda al pescaito frito de mi tierra!
    por cierto, que hace mucho que no te veo por mi blog, cuento contigo para el concurso de tapas eh? no te olvides.

    Besos.

    ResponElimina
  15. HOLA ELENA, GUAPA TU

    PERDONA NENA, ES QUE HE ESTADO UN POCO DESCONECTADISIMA DE TODOS LOS BLOG, VERANO, HISTORIAS, TRABAJO, CANSADA....PERO YA ME PONGO LAS PILAS Y ME ACTUALIZO

    PASO POR TU COCINA Y ME INFORMO..

    MIENTRAS MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  16. Quina pinta mes bones que tenen les sardines, i o ben acompanyades que les has posat, una pinta deliciosa.

    ResponElimina
  17. Bona nit, grande peixe a sardiña, noutro tempo caseque despreciada, riquísimas rebozadas.
    Por esta miña terra facémolas tamén en empanada, pero con sardiñas pequenas, que denominamos xoubas.
    Un saudo

    ResponElimina
  18. Susana maca quants dies sense veure'ns, ja he llegit que has estat liada, però de tant en tant et deixes veure que se't troba a faltar.
    Aquestes sardines t'han quedat molt riques així i amb l'acompanyament que els has posat delicioses.
    petons

    ResponElimina
  19. ¡Como gusta en casa el pescaito frito!
    Me alegra mucho verte por aquí otra vez.
    Cuidate guapa.
    Besotes grandes.
    ;-D

    ResponElimina
  20. A casa també els fregim sense espines, com tu dius és la millor manera de que ningú es queixi quan hi ha peix!

    ResponElimina
  21. Jo vaig coneixer aquesta forma de fer les sardines quan era petitet. La herència materna del sud. Sempre m'han agradat molt i darrerament també les faig així i les acabo posant en un escabetx... queden molt bones :)

    ResponElimina
  22. HOLA OSCAR, GUAPO TU

    ES UN BON SISTEMA PER MENJAR I NO PERDRE EL TEMPS BUSCÀN ESPINES,....JE,JE , DIVINES

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  23. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    SI, SI, ENS LES TENIM QUE PENSAR TOTES A LA CUINA,....JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  24. Susana, ¡Que ricas! me encantan las sardinas rebozadas y así acompañadas de esos cahmpinoñes, estupendas.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  25. Senzilles, saboroses i un plat perfecte per a un bon sopar.

    ResponElimina
  26. Que ricuraaa, me llevo un plato, un beso.

    ResponElimina
  27. Hola Susana, me encantan tus recetas...esta en especial.
    Un petó

    ResponElimina
  28. Como me gusta encontrate Susana!!Me alegra tu vuelta...pero tu con la calma y a tu ritmo,con que estés bien es suficiente.
    HE de probar estas sardinas,ya ves que comidita más sana nos has hecho ;))

    UN besote

    ResponElimina
  29. quin plat més bo! les sardines deuen quedar cruixents! que bones!

    m'uneixo als seguidors teus :)

    ResponElimina
  30. HOLA LAURA, GUAPA TU

    GRÀCIES PER LA TEVA VISITA I ESTIC CONTENTA DE QUE T´AGRADI LA MEVA CUINA,

    FINS AVIAT I MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  31. A mi me encantan así sin raspas y rebozaditas jajaja. Un besazo.

    ResponElimina
  32. HOLA NATI, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE COMER PESCADO ASÍ DA GUSTO SIN TENER QUE ESTAR PENDIENTE DE ESPINITAS

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  33. HOLA OTEADOR, GUAPO TU


    MOLTES GRÀCIES PEL TEU COMENTARI,

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  34. Hola Susana:

    Muchísimas gracias por tu cariño. Sabía que el perder a mi madre es lo peor que me podía pasar y así ha sido. Cada día estoy más triste y la echo más de menos. He perdido la ilusión y no soy ni mi sombra. Intento seguir haciendo un montón de cosas pero me cuestatodo muchísimo. Como ya sabes lo qué es esto no quiero ser pesada.
    Me alegro te gusten mis panellets y te dejo un millón de besos. Gracias y hasta pronto.

    ResponElimina
  35. Hola, Susanna, quería darte las gracias por pasarte por mi blog, porque adeás asi yo he podido conocer el tuyo. Así que a partir de ahora hay una cotilla más en tu cocina. Besos y te espero cuando quieras¡¡¡

    ResponElimina
  36. HOLA BEATRIZ, GUAPA TU

    GRACIAS POR VISITAR MI COCINA BIENVENIDA, Y ESPERO VERTE PRONTO


    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  37. HOLA Donibaneko GUAPA TU

    NOIA DES DE L´ESTIU NO ACABO DE TENIR TOTA LA ENERGIA QUE NORMALMENT TING, MASSES HISTORIES AL MEU CARREC, A VEURE SI COMENÇEN A CANVIAR ELS AIRES I TORNA UNA MICA L´ALEGRIA GENERAL QUE ENS FALTA A TOTS,

    DE TOTA MANERA DE CUINAR HE CUINAT MOLT I MOLT, EN TING MOLTES DE RECEPTES BONES PER "PENJAR"...DE MICA EN MICA EM POSARÉ AL DIA


    MENTRE MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  38. HOLA TARTASACHER, GUAPA TU

    DESEO DE CORAZÓN QUE MEJORES RAPIDAMENTE,

    MIENTRAS RECIBE MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  39. HOLA LAURA, GUAPA TU

    BENVINGUDA A LA MEVA CUINA, ENCANTADA PER LA TEVA VISITA

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  40. HOLA SILVIA, GUAPA TU


    UN SISTEMA PARA QUE SE COMA PESCADO EN CASA SIN PROTESTAR POR LAS ESPINAS, JE,JE

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  41. HOLA MERITXELL, GUAPA TU


    JE,JE, ENCANTADA DE QUE TE GUSTEN
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  42. HOLA CAPISI, GUAPA TU


    JE,JE, CELEBRO QUE T´AGRADI
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  43. HOLA AMPARO, GUAPA TU

    SIEMPRE TENGO DE PREPARADAS, CUANDO COMPRO LO HAGO EN CANTIDAD , ME LAS LIMPIO A MI AIRE, CON CARIÑO Y LAS CONGELO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  44. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    EN CASA TAMBIEN GUSTA....PERO SIN ESPINAS, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  45. HOLA MARIA JOSE, GUAPA TU

    ES UNA FORMA AGRADABLE PERQUÈ LA MAINADA MENJI PEIX BLAU

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  46. HOLA PEPE, GUAPO TU

    CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA,

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  47. HOLA MARTA, GUAPA TU

    LA VERITAT ES QUE SENSE ESPINES DONA GUST MENJAR PEIX, VERITTAT ?

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...