Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 21 d’octubre de 2010

SARDINES SENSE ESPINES ARREBOSSADES



INGREDIENTS

SARDINES SENSE ESPINES
SAL
PEBRE
OLI DE GIRA-SOL PER FREGIR
UN OU BATUT
FARINA DE BLAT
1 CULLEREDETA DE LLEVAT "ROYAL"

PASSAR LES SARDINES NETES D´ESPINES I CONDIMENTADES PEL OU BATUT I DESPRÈS PER LA FARINA SECA TAMISADA AMB EL LLEVAT, FREGIR AMB L´OLI QUE JA TINDREM CALENT I ESCÓRRER SOBRE UNA REIXETA

ACOMPANYAR DEL QUE ES DESITGI....

JA NO TINDREM EXCUSA DE NO MENJAR PEIX PERQUÈ TE ESPINES,
BON PROFIT

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...