Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 14 de maig de 2010

Calamars a la romana Vichy



Des de aquí en " Roc a la cuina " agraeix a la Sra. Lafuente, la seva aportació al blog amb aquesta recepta tant bona, i per compartir.la amb tots nosaltres.

Ingredients
Anelles de calamar
1 ampolla petita d´aigua de " Vichy Catalan " qu ´estigui molt freda ( aigua amb gas )
Sal
Farina de tempura
Oli de gira.sol per fregir

Preparació
Escalfar l ´oli a temperatura mitja.

Fer una barreja lleugera amb l ´aigua i la farina ( textura " natilles " ).

Mentre salarem les anelles de calamar i les passarem primer fer farina seca i desprès per la pasta que tenim preparada, fregir i escórrer sobre una reixeta

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...