Des de aquí en " Roc a la cuina " agraeix a la Sra. Lafuente, la seva aportació al blog amb aquesta recepta tant bona, i per compartir.la amb tots nosaltres.
UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......
Ingredients
Anelles de calamar
1 ampolla petita d´aigua de " Vichy Catalan " qu ´estigui molt freda ( aigua amb gas )
Sal
Farina de tempura
Oli de gira.sol per fregir
Preparació
Escalfar l ´oli a temperatura mitja.
Fer una barreja lleugera amb l ´aigua i la farina ( textura " natilles " ).
Mentre salarem les anelles de calamar i les passarem primer fer farina seca i desprès per la pasta que tenim preparada, fregir i escórrer sobre una reixeta
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Noia, quina pinta tenen aquests calamars. S' ha d' agraïr a la Sra. Lafuente que hagi compartit la recepta amb tu i a tu per compartirla amb nosaltres.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
Hola guapa!!Un 10!!!!!Recepta estupenda.Buon weekend e ciao!!!!!!!!
ResponEliminasusaneta, per a mi els calamaras que has presentat me encanten.........fabulosos.......paco
ResponEliminaProbaré de arrebosar d´aquesta manera, a veura si m´han surto,que tinc molta mala sort amb aixó.
ResponEliminaUn petó.
Holaaa, ummmm qué meravilla de calamares!! me encantan! no he comprado nunca agua de vichy, es agua con gas pero no dulce como la gaseosa no?
ResponEliminaUn besooo
ya provare este metodo con el agua vichy....
ResponEliminagraçies ¡¡
HOLA LA MAMI, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDAN MUY BIEN, ESPONJOSOS, DELICIOSOS
PETONETS SUSANNA
HOLA MARISA, GUAPA TU
ResponEliminaES AGUA CON GAS , PERO NO ES DULCE, SI TE APETECE HACERLOS Y NO ENCUENTRAS DE VICHY, PUEDES HACERLOS CON CUALQUIER OTRA MARCA, PERO QUE TENGA GAS, AQUI ESTÁ EL TRUQUI...JE,JE
MIL PETONETS Y BUN FIN DE SEMANA...A DESCANSAR
SUSANNA
HOLA GLORIA, GUAPA TU
ResponEliminaSEGUR QUE SERÀS LA REINA DE LA FESTA, QUEDEN MOLT BONS I ES FAN EN UN PLIS, PLAS,..JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA SR. PACO, QUE TAL ?
ResponEliminaDONCS JA VEU QUE SON SUPER FACILS DE FER, I QUEDEN DE 10
PETONETS SUSANNA
HOLA NITTE, GUAPA TU
ResponEliminaJE,JE, GRACIAS,...LA VERDAD ES QUE SON FACILES Y MUY RICOS
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaELLA TAMBÉ ES UNA FANÀTICA DE LA CUINA COM NOSALTRES, I QUASI SEMPRE QUE PARLEM SORTEN LES OLLES.....ES MOLT MACA
PETONETS SUSANNA
este plato se ve exquisito.
ResponEliminame encantan las rabas.
Segur que estan bonisims jo recordo que abans els feien amb sifo, era mes barat.
ResponEliminaHOLA GURMET, GUAPO TU
ResponEliminaAQUELLS SIFÓNS TANT AUTENTICS QUE ARE COSTA MOLT DE TROVAR,...ES VERITAT...
PETONETS SUSANNA
HOLA TIKA, GUAPA TU
ResponEliminaBIENVENIDA A MI COCINA, Y ENCANTADA DE QUE TE GUSTE LA RECETA...
( ES AGUA CON GAS , TE LO COMENTO POR SI NO CONOCES EL AGUA DE VICHY )
HASTA PRONTO PETONETS SUSANNA
Hola Susana, como triunfa el vichi catalan ehhh, esta tambien la sabia yo, quedan muy bien de esta manera los calamares, un saludo.
ResponEliminaJUAN
Susana que bien rebozaditos se ven. Un besazo.
ResponEliminaUna pinta fabulosa la de estos calamares. Han debido salirte deliciosos. Me encantan. De lujo.
ResponEliminaBuen fin de semana
Saludos
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaEL VICHY ES EL VICHY, JE,JE..LAS DEMÁS NO SABEN IGUAL..
LA VERDAD ES QUE HAN QUEDADO FANTASTICOS,..NO HAN DURADO NADA DE NADA...
PETONETS SUSANNA
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE SI, RICOS ,RICOS, Y SE HACEN EN UN PLIS PLAS
IGUALMENTE PARA TI FELIZ FIN DE SEMANA Y A DESCANSAR...HASTA PRONTO PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE CON AGUA DE VICHY NO HABIA REBOZADO JAMÁS, Y ME HA GUSTADO..PIENSO EN TUS FLORES DE CALABACIN...CON ESTA BASE PUEDEN ESTAR DE PECADO MORTAL....HUMMM
PETONETS SUSANNA
HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU
ResponEliminaEN LA DIAGONAL, ZONA DE PRIVILEGO....CARAI..
EN CUANTO AL PAN DE PAGÈS, SI ENTRAS EN LA ZONA DE PANES DEL BLOG ENCUENTRAS RECETAS PARA HACERTELO TU, QUE SEGURO QUE LO HARAS DIVINAMENTE,.....YO HACE YA 3 AÑOS QUE NO COMPRO PAN,...COM EL DE CASA RES...JE,JE
MIL PETONETS SUSANNA
Hola Susana guapa, gracias por pasarte por mi blog ha sido una grata sorpresa yo levanto un tiempito pasandome por el tuyo, me encanta. Un beso y hasta otra.
ResponEliminaHola Susanna.
ResponEliminaCon esta tarjeta de presentación me has llegado al paladar con tu receta de los calamares..¡ummm! con lo que me gustan.
Gracias por la visita a mi blog.
Un abrazo.
HOLA FOTÓGRAFO, GUAPO TU
ResponEliminaENCANTADA DE TU VISITA Y CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA , LA VERDAD ES QUE YA VES FACILES Y RICOS,..
ME HAN ROBADO EL CORAZÓN TUS FOTOS, A MI TAMBIEN ME GUSTA MUCHO EL MUNDO DE LA FOTOGRAFIA,...SIEMPRE VOY CON MI " NENA " MI CAMARA A TODAS PARTES,...ES OTRA DE MIS PASIONES...
HASTA PRONTO, MIL PETONETS SUSANNA
Una estupenda variedad de los calamares a la romana. En tempura y con agua con gas. Es como yo hago la masa de la tempura. Y salen ricos, ricos. Un beso, Susana.
ResponEliminaQue original ¿agua de vicky? Tiene que sabé super bueno y darle un puntito que no llego a imaginá.
ResponEliminaHabrá que probar.
Saludos.
Me encantan los calamares de esta forma... soy media adicta a ellos... hasta que no les veo el fin... no paro... QUE RICOOOOSSS!!!
ResponEliminaBesitos
Hola!!!Complimenti per i tuoi calamari.....sono ottimi....giuro che passerei da te a rubartene un piatto....baci baci stefy
ResponEliminaEls calamars a la romana em porten a quan era petit. Això no té preu.
ResponElimina:))
quina pinta més bona!!
ResponEliminafa temps que no menjo, pero em sembla que avui...!!!
gràcies per la teva visita
petonets
¡Qué buena receta!
ResponEliminaMe encantan los calamares y estos se ven muy ricos.
Buen fin de semana.
Besitos
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaEN PRIMER LUGAR FELIZ CUMPLEAÑOS,...Y COMO DICES QUE TE ENCANTAN ESTOS CALMARES, AÚN QUE SEAN VIRTUALES....TE LOS DEDICO A TI...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA CAVARU, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDAN MUY RICOS, PRUEBA Y VERÁS
PETONETS Y QUE IGUALMENTE TENGAS UN BUEN FIN DE SEMANA SUSANNA
HOLA Ivana , GUAPA TU
ResponEliminaTENS UN BLOG MOLT MACO, AMB EL TEU PERMÍS HE POSAT UN ENLLAÇ EN EL MEU, QUINES FOTOS....
DONCS JA VEUS QUE NO COSTA GENS DE FER, I QUEDEN MOLT BONS
PETONETS SUSANNA
llevo tres dias a dieta, y esto es una tortura, que bien vivis, un beso
ResponEliminaHOLA INMA, GUAPA TU
ResponEliminaPARA QUE TE SEA MÁS LIVIANA LA DIETA, BUSCARÉ UNA DE MIS SUPER RECETAS LIGERAS Y LA PODRÉ ESPECIALMENTE PARA TI....CUIDATE MUCHO
PETONETS SUSANNA
HOLA STEFY , GUAPA TU
ResponEliminaE LOSCOCINAS Anin, e questo è molto facile da vedere e sono molto ricchi,
MIL PETONETS, CIAO SUSANNA
HOLA MARIA CARMEN, GUAPA TU
ResponEliminaPUES PARECE SER QUE EL AGUA DE VICHY HACE COMO DE LEVADURA,...QUEDAN RIQUISIMOS, A SIDO UNA BUENA RECETA QUE NOS A FACILITADO UNA AMIGA, QUE PARECE SER QUE A SU VEZ SE LA EXPLICÓ UN COCINERO PROFESIONAL.....ASÍ DE GUSTO VERDAD ?
PETONETS SUSANNA
HOLA MEG, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE SORPRENDIÓ EL RESULTADO, EXCELENTE,....TAMBIEN SIRVE PARA REBOZAR CULAQUIER OTRO ALIMENTO...QUE DE 10...
MIL PETONETS, Y FELIZ FIN DE SEMANA, SUSANNA
Menuda textura más buena que tienen esos calamares.
ResponEliminaMe tomo nota ya mismo, porque mira que me gustan y no logro la textura adecuada.
Un beso
Que bons !!!!!
ResponEliminaEls provaré amb Vichy, jo sempre els hi poso cervesa.
Un petonet guapa.
Marga
Això del vichy a l'arrebossat no ho havia sentit, crec que sí amb sifò...bé, amb vichy seria l'adaptació "catalana" al plat,no?,je,je, em sembla que agafo la idea!a reveure susanna.
ResponEliminaQue ricos se vende! madre mía! mmm ... me han gustado mucho nunca los he probado con Vichi será cuestión de intentarlo ... y viendo la buena pinta que tienes los tuyo me dan ganas de hacerlos ya! lástima que no tengo para el fin de que viene me gustaría intentarlo ñam ñam!
ResponEliminaBesitos
Exquisitos!!! me gustan mucho los calamares que has presentado.
ResponEliminaBesos
hola preciosa que riquisimos, se ven tan crujientes aaaaaaa como se me antojaron los haré prontito jeje.
ResponEliminamuchisimos besitos
Muchas gracias por compartir los "truquillos".
ResponEliminaMe l'apuntoooooo! Aquests calamars seran com els que ens agraden a casa: ho veig a venir!
ResponEliminaHOLA ANNIE, GUAPA TU
ResponEliminaENCANTADA DE TU VISITA, Y DE QUE TE GUSTE LA RECETA, VERDADERAMENTE QUEDAN DELICIOSOS
PETONETS SUSANA
HOLA CUINERA, GUAPA TU
ResponEliminaSEGURO QUE TE GUSTAN Y YA VES QUE MÁS FACIL...
PETONETS SUSANNA
HOLA CHUS, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDAN TAN RICOS QUE SEGURO QUE NO SERÁ LA UNICA VEZ QUE LOS COCINES
PETONETS SUSANNA
HOLA MERCÈ, GUPA TU
ResponEliminaJO NO ELS HAVIA FET ABANS MAI AIX´´I,..I QUEDEN MOLT BONS, MILLOR QUE AMB EL ROYAL
PETONTES SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaAVIS IMPORTANT :
QUAN ELS I FACIS...AGAFARÀN ADICCIÓ COM A CASA MEVA
PETONETS SUSANNA
HOLA OTEADOR, GUAPO TU
ResponEliminaGRACIAS A TI POR TU VISITA, Y ENCANTADA DE QUE TE GUSTE EL TRUQUI
PETONETS SUSANNA
HOLA MARGA, GUAPA TU
ResponEliminaJO ELS I POSAVA UNA CULLERADETA DE ROYAL, PERÒ PER MI AIXÍ ESTÀN MOLT MILLOR
PETONETS SUSANNA
HOLA EMPAR, GUAPA TU
ResponEliminaAUTENTICOS DE BAR DE TAPAS,
MIL PETONETS SUSANNA
Hola Susanna, Autentics total, comprarem vianda i vichy i els tastarem. Amb recorden els que prenía fen el vermutet amb mon pare cuan jo nomes tenía 16 anyets, ha plugut molt , pero tornan al teu plat uhmmmmmmmm. Jo també crec que faran adicció.
ResponEliminaPetonets,
Joan
HOLA JOAN I SARA, GUAPOS
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE QUAN ELS VAIG VEURE FETS, TAMBÉ JO VAIG RECORDAR,...ELS VERMUTS DE QUAN ERA PETITA , QUEDEN AUTENTICS....TING VARIES RECEPTES DE CALAMARS..PERÒ AQUESTA ES DE LES MILLORS...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA OSCAR, GUAPO TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE QUAN ELS VAIG VEURE FETS, A MI TAMBÉ EM VA RECORDAR LA MEVA INFANTESSA, QUAN EL NOSTRE TIET ENS PORTAVA A LA MEVA GERMANA I A MI A FER EL VERMUT A MALGRAT...HUMMM
PETONETS SUSANNA