Ingredients
Llom de porc tallat a llesques
Tomàquet triturar
Ceba
Llorer
Sal
Pebre
Un cap d´alls
Bolets
Avellanes torrades
Un vas de vi o conyac
Farina de blat
Oli d´oliva
Preparació
En primer lloc condimentar les peces de llom amb sal i pebre al gust , passarem per farina, les daurarem una mica en oli d'oliva i reservar.
En la mateixa paella saltejarem els bolets en oli d'oliva que poden ser en conserva o frescos i també reservarem a part.
En una cassola sofregir la ceba tallada petita i els alls amb la seva pell , un cop comenci a daurar afegir el tomàquet triturat i la fulla de llorer, un cop comença a canviar el color regar amb el vi o conyac, deixar evaporar el licor, ara li afegirem les peces de carn, els bolets, i una picada d'avellanes torrades, barrejar tot i deixar coure a foc lent durant uns 15 minuts, si ens queda la cassola una mica seca afegir un got d'aigua, rectificar de sal i pebre.
Pot servir-se acompanyat d'unes torrades, arròs bullit, pasta o una amanida verda.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna