Ja tenim quasi la Pasqua aquí, això vol dir que també arriba el dia que els padrins tenen que fer el regal als seus fillols...aquí una proposta
Necessitem :
Un moltllo de porexpan amb la forma d´ou
Paper d´alumini
Palets de colors o escuradents
Llaminadures
Tant senzill com embolicar el motllo de porexpan amb el paper d´alumini i ja podem començar a farcir-lo de llaminadures.
El més important ganes de gaudir, molta imaginació ...i aquest es el resultat això si queda totalment PROHIBIT, d´anar menjant llaminadures mentre duri la feina, no sigui que al final ens falti material...je,je
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
¡¡¡ Qué bonito !!!! Me encanta.
ResponEliminaQue pases unos felices dias de Semana Santa.
Un besito preciosa.
Que bonito y rico te ha quedado, tu ahijado quedará encantado.
ResponEliminaBeoss. lOla
Una idea la mar de original que hará las delicias de los más peques.
ResponEliminaun besazoooooo
Wow!!!! ce oeuf et bien gourmand je veux le même pour pâques!
ResponEliminaBisous
Aisó de prohibit menjar llaminadures mentre es fa ho dius per mi? M'has enxampat. Molt xulo.
ResponEliminaPetons.
molt bonic!!!!
ResponEliminaQuin ou mes original, es d'allò mes dolç.
ResponEliminaPero! Ya mismo quería ser tu ahijada!! Me encanto tu huevo, super original! Un beso grande!!
ResponEliminaQue bonic!!! Aquest ja pots estar segura que el deboren, almenys a casa meva jejeje.... I això de què no volin llaminadures mentre el prepares no sé com t'ho fas perquè a casa és inevitable jeje...
ResponEliminaPetons
Hay que ver lo que puedes hacer con unas chucherias, yo me limito a comérmelas sin más... Tartas, huevos... Mmmm. Un besote.
ResponEliminaTe has hecho una experta en tarta de chucherias, te han quedado muy graciosas y muy bonitas, seguro que te lo han agradecido mucho.
ResponEliminaPetonets.