Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 9 de març de 2012

AMANIDA D´ESPINACS I MADUIXES


Hola Família guapa, he estat uns quants dies "fora de cobertura" mil histories i una mica desmotivada, una cosa porta l´altre, qui no ha tingut una mala temporada que tot surt al revés ?

A veure si tornem a agafar el ritme, tinc moltes receptes per compartir i aquesta n ´es una d´elles, també tinc que donar les gràcies a moltissimessss persones que se han recordat de la Cuina d´en Roc i de mi, sou magnífic@s

Ingredients
Unes fulles tendres d´espinacs
1 Llauna de blau de moro
Maduixes
Raïm blanc i /o negre sense pells ni llavors

Per la vinagreta
Vinagre de Xerès
Oli de oliva
Sal
Pebre negre
Unes gotes de soja

Preparació
Com que es una amanida que es prepara en un "Plis Plas", primer preparem la vinagreta amb tots els ingredients indicats i reservarem.

Tallar a juliana les fulles d´espinacs, els raïms pelats i sense llavors per la meitat i les maduixes depenen de la mida per la mitat o a quarts, barrejar juntament amb el blat de moro i regar amb la vinagreta , servir al moment i si es fresca millor, a gaudir-ne i ..

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...