Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 18 de novembre de 2013

Cigrons saltats amb botifarra, api i fideus xinesos ( Apta per carmanyola )

Espai per compartir plats de carminyola/tupper, per totes aquelles persones que treballen fora i no poden anar a menjar a casa, desitjant que pugui ajudar a donar idees noves i gaudir d´un bon àpat.

Ingredients
Cigrons bullits
Api
Botifarra crua
Fideus xinosos
Oli d´oliva
Sal
Pebre

Preparació
Sofregir la botifarra tallada a daus, quan començi a agafar color, afegirem el api tallat petit i els cigrons bullits, saltar una estona, afegir els fideus que ja tindrem hidratats, condimentar amb sal i pebre al gust, i a gaudir.

Bon profit.

* Amb aquesta recepta i participo, esperem la teva
http://blogscontralafam.blogspot.com.es/  
https://www.facebook.com/blogscontralafam

Campanya 2011
http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2011/11/cigrons-amb-blat-de-moro-i-cloisses.html

Campanya 2012
http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2012/11/coca-de-recapte-amb-alberginies-pop-i.html


 

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...